"Tunfisk-Tomat-Gryte" & "Kokos-Vanilje-Lapper"

Jeg spiste tidenes sunneste, lettvinte og billigste middagen i går. Det er verken dyrt eller tidskrevende å spise sunt, det handler bare om å være litt kreativ og bevisst! Det ble som sagt en tunfisk-tomat-gryte, og den ble lagd på 1-2-3!

 

  

Jeg kokte opp 1 boks med opphakkede tomater med smak av hvitløk og basilikum. Tilsatte ferske oppskjærte champignoner og to bokser med tunfisk, krydret med litt herbamare krydder og oregano Lot det små putre i 10 min - voìla! En stor porsjon, slik at jeg har til middag i dag også - genialt!

 

Jeg hadde lyst på noe godt til kveldsmat, og siden jeg hadde treningsfri i går, så kunne jeg bruke litt ekstra tid på kvelden til å kokkelere litt. Det ble kokos-vanilje-lapper, som ble kjempegode! Jeg var litt spent siden jeg bare prøvde meg litt fram, men resultatet ble som sagt vellykket - så disse blir nok lagd flere ganger! :-)

 

  

♥ Oppskrift ♥

80 g kokt ris

1 boks cottage cheese

60 g kokosmel

1 egg

2 hvitter

Skummet melk og vann

kanel og sukrin

1 rør vanilla stevia

Bland sammen alle ingrediensene i en maskin, slik blander det seg bedre. Jeg brukte ingen eksakte mål på væske, men tok det litt på øyemål slik at røra blir en passe konsistens. Jeg liker at røra blir litt tykk, så spedde på til slik jeg ville ha den. Prøv deg fram! Inn i kjøleskapet i 15 min, slik at den sveller seg litt ekstra opp - stek i vei! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits