"Tunfisk-Tomat-Gryte" & "Kokos-Vanilje-Lapper"

Jeg spiste tidenes sunneste, lettvinte og billigste middagen i gr. Det er verken dyrt eller tidskrevende spise sunt, det handler bare om vre litt kreativ og bevisst! Det ble som sagt en tunfisk-tomat-gryte, og den ble lagd p 1-2-3!

Jeg kokte opp 1 boks med opphakkede tomater med smak av hvitlk og basilikum. Tilsatte ferske oppskjrte champignoner og to bokser med tunfisk, krydret med litt herbamare krydder og oregano Lot det sm putre i 10 min - vola! En stor porsjon, slik at jeg har til middag i dag ogs - genialt!

Jeg hadde lyst p noe godt til kveldsmat, og siden jeg hadde treningsfri i gr, s kunne jeg bruke litt ekstra tid p kvelden til kokkelere litt. Det ble kokos-vanilje-lapper, som ble kjempegode! Jeg var litt spent siden jeg bare prvde meg litt fram, men resultatet ble som sagt vellykket - s disse blir nok lagd flere ganger! :-)

♥ Oppskrift♥

80 g kokt ris

1 boks cottage cheese

60 g kokosmel

1 egg

2 hvitter

Skummet melk og vann

kanel og sukrin

1 rr vanilla stevia

Bland sammen alle ingrediensene i en maskin, slik blander det seg bedre. Jeg brukte ingen eksakte ml p vske, men tok det litt p yeml slik at rra blir en passe konsistens. Jeg liker at rra blir litt tykk, s spedde p til slik jeg ville ha den. Prv deg fram! Inn i kjleskapet i 15 min, slik at den sveller seg litt ekstra opp - stek i vei!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits