Rom for feriekos!

Jeg synes at det er viktig at man lager rom for god mat i ferien. Og at man unner seg litt ekstra gode småsaker, som man ellers ikke spiser i hverdagen. Mat skaper glede og atmosfære, mener jeg hvertfall! Er det noe jeg alltid kommer til å være, så er det å være svak for godsaker. Livet er for kort til å ikke unne seg en liten sjokoladebit! ♥ Det gjør jeg til tross om det er tirsdag, onsdag eller lørdag - hvis jeg har lyst på ja. Snakk om å leve, og jeg elsker den følelsen!

I går var en slik dag, god mat & god atmosfære! Jeg spiste tidenes beste tapas-middag. Helt sinnsykt godt, får vann i munnen bare jeg tenker på det. Jeg skal absolutt tilbake dit flere ganger. Er du glad i tapas, så anbefaler jeg å ta turen til Bakgården i Trondheim i nærmeste framtid.

 

Fantastisk mat!

 

Etterfulgt av rosa cupcakes fra Fairtytale cupcake`s.

Jeg er i himmelen!

Det å kose seg ekstra på en hverdag gjør noe med humøret.Fredagen har startet, og litt skole står på programmet før jeg tar helg. En styrkeøkt venter senere i dag, og jeg gleder meg. Jeg fikk intatt mye god mat i går, så da håper jeg at det gir meg masse trøkk på trening i ettermiddag. Jeg vil løfte tunge vekter på markløften i dag. Jeg har lenge ligget på kun 60kg, for å terpe teknikk. Men den har kommet seg veldig siste tiden, så da håper jeg at jeg er klar for litt mer hardcore - det er jo det jeg digger!!! Prowler er også på planen, 180kg skal skyves! Blir det tid og anledning, så får vi se om det blir litt bilder og kanskje en filmsnutt.

 

 

Ha en fin fredag fine folk ♥

Jeg er trofast med spirulina drinken min - aldri en dag uten!
Jeg er også å finne på instagram, for de som vil følge meg der.

Brukernavnet mitt er: cjfonn
 

Én kommentar

Benedicte

22.03.2013 kl.09:47

Sååå herlig :) Duuu er så fin Christina! Og du stråler om ikke mer enn vanlig om dagen ;) Kos deg i påska! Her i gården ble det plutselig pååskestemning etter innhamstret sverigegodis <3

Skriv en ny kommentar

hits