Soon to be...

...Monday!

For noen den beste dagen i uka, mens for andre den verste dagen i uka.

Mandag er en dag hvor du kan starte med blanke ark, og forme uken akkurat som du selv vil. Kanskje du allerede har satt deg noen mål for den kommende uka? Jeg har hvertfall satt meg opp noen treningsmål, så jeg er veldig klar for ny uke. Og det håper jeg at dere også er?! Selv om du ikke har noen treningsmål for uka, så har dere kanskje noen andre mål som dere har satt?

Helgen nærmer seg som sagt slutten, og jeg har sagt det før - at jeg er veldig for at helgen skal være en mini-ferie. Kroppen trenger å koble ut og det tror jeg så absolutt er like godt for hodet også. Denne helgen har gått med til litt teknikk trening på markløften, for der sliter jeg litt fortsatt. Teknikken kommer seg sakte, men sikkert - så det gjelder bare å være tålmodig og fortsette i samme spor som jeg gjør nå. Selv om jeg egentlig bare har lyst til å løfte tungt, kjempetungt!!

 

Rødvin, tapas og kjole (faktisk) sto på agendaen på lørdagskvelden. Jeg følte faktisk for å pynte meg litt, så da gjorde jeg det.

 

      

En god frokost hører helgen også til! ♥

En favoritt hos meg når det er helg, er nybakte, ferske scones med lett syltetøy eller hvitost på.

Smak og behag, valget er ditt!
Oppskrift ♥

8 dl speltmel

6 ts bakepulver

1 boks magerkesam

1 ts salt

1-1,5 dl vann

Bland det hele sammen og form de som sirkler, før du setter de inn i ovnen. Skjær gjerne lett over med en kniv før steking, slik blir det lettere og bryte de fra hverandre.

200 grader i ca 20-30 min - Finito!

 

 

 
En kjapp tur over grensa ble det også tid til - nærmere sagt Åre. Her ble det litt diverse handling som kesello, keso, funlight, pepperkakekrydder, små marsmellows, sjokolade, exotic snacks, pepsimax, zero cherrycoke, sukkerfri oboy. Med andre ord, en blanding av både sunt og usunt - akkurat slik det skal være. 

 

Jeg er veeeeldig svak for exotic snacks!!! :D 

Himmelriket - seriøst ♥

 

 
 

 

 

   

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits