Something about the morning!

Den beste måten jeg vet om å starte dagen min på, er å stå opp tidlig slik at jeg har god tid - før dagens gjøremål skal gjøres. Det å ha en ekstra time kun for seg selv, med kaffe og frokost før man skal avgårde på jobb og skole er så herlig. Man får en så god start på dagen - ingen stress og man får ladet opp batteriene, og tilført kroppen god næring etter en lang natt med søvn. Selv passer jeg alltid på å få nok søvn, både i hverdagen og i helgene.

Jeg har nevnt før, at jeg er superavhengig av havregrøten min på morgenen. Men for å få morgeninntaket komplett, er jeg også avhengig av espresso kaffen og spirulina shaken min. Spirulina hjelper til med å få tilført kroppen energi, og den inneholder utrolig mye vitaminer og mineraler. Ikke minst hjelper den meg, med tanke på restitusjon etter treninger. Jeg er totalt avhengig, og merker godt de periodene jeg ikke tar den. Har du ikke prøvd det før, så anbefaler jeg at du gjør det! :-)

 
Angående trening, så har det ikke blitt noen nye rekorder siste tiden. Jeg har passet på å trent en del teknikk, nå som jeg har vært tilbake i Hamar i litt over en uke. Jeg er ingen teknikker, så jeg bruker litt ekstra tid for at det skal sitte. Når man trener med tunge baseøvelser, så er det så utrolig viktig at teknikken sitter - slik at man unngår skader. Det er ikke øvelsene som er skumle, det er hvordan du utfører det som er vesentlig. Selv om jeg bare trente med 60 kg på marken i går, så kjenner jeg det i kroppen. Hver repetisjon var av kvalitet, og jeg fikk sinnsykt bra kontakt. Så det å ta av litt kg og kunn terpe teknikk noen økter, er ikke så dumt heller.

 

 

Håper at dere har hatt en fin helg, og at dere har vært snille med dere selv!

God søndag ♥ 

 

  

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits