Balsam for kropp og sjel!

Majoriteten av oss i dette landet, jobber livet av seg i ukedagene. Det er da det gjelder å kunne bruke helgene fornuftig, for å hente oss inn igjen og samle energi til en ny uke. Med andre ord: Bruk helgene smart, det samme gjelder treningen også.

Ettersom jeg har lagt om totalt på treningen og treningsmengden på nyåret, så kjenner jeg veldig godt på kroppen at den trenger ekstra mye hvile og restitusjon. Jeg trener ikke mere, jeg trener faktisk mindre. Men det er med mye høyere intensitet, og smart trening. Holder deg til baseøvelsene, og dropp tiden du bruker på isolasjonsøvelsene.

Jeg velger å tenke slik at, hver helg skal være en type ferie. Hvor man lader opp batteriene, istedenfor å bryte kroppen ned. Så hvordan får man til det? Det verste jeg vet er å stresse. Jeg elsker det å kose meg, og kjenne på den følelsen at jeg trives. Det er da kroppen har det best, og det er da du samler energi & overskudd.

Lørdags morgen våknet jeg med en tung og sliten kropp, men den hentet seg raskt inn med litt kaffe og riktig næring. Det var strålende vær ute, god tempratur og et glimt av sola kom også fram. Da passet det perfekt med en liten skitur. Aktiv hvile etter å ha fullført ukas tunge styrkeøkter - rett og slett balsam for sjelen.

 

 Det er ikke bare aktiv hvile som er balsam for sjelen. Mat og næring må man jo også ha. En matelsker som meg, lar ikke det vike unna for å si det sånn. Denne lørdagen, unnet jeg meg faktisk et par glass med en eksemplarisk god vin - 2 glass var faktisk mer enn nok for meg. 

 

 

Sushi og hvitvin er alltid en suksess ♥ 

Ettersom det var lørdag, så lar jeg ikke muligheten til en god dessert gå unna meg heller.

Lørdag betyr sjokolade eller is - hvertfall i min verden.

 

 


Jeg laget en miks av frukt, musli, cottage cheese, vanilje kesam, søtning & kanel, toppet med 86% mørk sjokolade.

Sunn, næringsrik og god - Jaramillo style :-)

 

Håper at dere også har brukt helgen fornuftig. Det er fortsatt ikke for sent til å hente inn ny energi til en ny uke - God søndag ♥ 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits