Ekte!

I løpet av mitt 24,5 år "lange" liv, har jeg erfart hvordan livet kan vise seg fra sin verste side. Verden er urettferdig noen ganger, men slik er det - dessvere. Akkurat hva som har skjedd, ønsker jeg ikke å gå i detaljer om. De jeg har aller nærmest vet det, men jeg ser ikke noe grunn til at hele verden skal vite om alt.

Et par måneder før jeg flyttet sørover i 2010, så viste jeg faktisk ikke om jeg taklet flere forandringer, etter en tragisk hendelse den sommeren. Forestill deg verdens verste mareritt, som plutselig blir virkelig. Sta og målbestemt som jeg er, tok jeg tak for at jeg også kune leve normalt som mulig - til tross for alt det vonde jeg hadde opplevd.

Etter slike opplevelser mister jeg ofte meg selv, før jeg finner meg tilbake igjen. Denne gangen tok det et par år. Men heldigvis, kom den ekte Christina tilbake på slutten av 2012. Mer levende, sterkere, reflektert, bevisst og livsglad enn noensinne. Akkurat nå føler jeg at det er ingen og ingenting, som kan stoppe meg for at jeg skal kunne følge mine drømmer og mål (Og, nei. For de som har fulgt bloggen min en stund, så tenker jeg ikke på bodyfitness akkurat nå. Det finnes faktisk viktigere ting her i livet). For engangs skyld samarbeider livet og verden med meg, og ikke mot meg.

Er det noe jeg har blitt bevisst på siste tiden, er det å omringe meg med ekte mennesker. Mennesker som tørr å være seg selv, gir av seg selv, og som vil være med meg for den jeg er! Jeg har møtt så utrolig mange personligheter opp gjennom årene, at det å faktisk være ekte og ærlig er en mangelvare nå til dags. Det er så mange som klager over små bagataller, og det er faktisk noe av det verste jeg hører. Da lukker jeg raskt ørene, for det bryr meg faktisk ikke. Det finnes heller andre ting som man kan fokusere på her i livet. Jeg synes heller at man skal være takknemmelig, for de du har rundt deg som bryr seg om DEG - uansett hva som skjer! Du kan ikke kjøpe deg til 100% ekte omsorg og kjærlighet ♥ 

 

   

Jeg føler at jeg har kommet til det punktet, at jeg faktisk vet hvilke verdier og hva man skal sette pris på her i livet. Jeg driter i hvordan du ser ut, hvor du kommer fra, hvor gammel du er, om du er kvinne eller mann. Så lenge du er 100% ekte, ærlig og har en fantastisk personlighet - er du i mine øyne et fantastisk og unikt menneske!

Jeg er kanskje verdens kjedeligste dame i 20 - årene, som ikke velger å feste meg ihjel hver bidige helg. Kjoler, høyhelte sko og uttallelige glass med vin, gjør meg bare sliten av tanken. Men, jeg elsker å gjøre dette innimellom jeg også! Men når man kan telle byturer på en hånd i løpet av ett år, så sier det seg selv at det ikke er det jeg ånder for. Det å velge å være edru på fest, er nesten mer slitsomt enn å drikke. For shit, så mye spørsmål man får. Det å tilbringe lørdagskvelden i koseklær, hestehale, minimalt med sminke og med god hjemmelaget mat i godt selskap, og kanksje ett glass vin. Dette er så mye mer meg, det er da jeg føler at jeg er meg selv, og det er da jeg føler at jeg lever :-) Jeg er stolt over livsstilen min, og det er det ingen som kan komme å forandre på - dette er mitt valg, og min vei til lykke! 

 

 

    


 

  

 

2 kommentarer

cecilie

10.02.2013 kl.10:52

<3 <3 <3 Kjempe bra skrevet og vi er glade for å ha den virkelige Christina tilbake. En sunn og frisk jente med bein i nesa :) Er utrolig stolt over hva du har klart etter virkelig å fått livet snudd på hodet. Men du viste at dette klarte du. Take care sis <3

jaramillo

11.02.2013 kl.09:24

cecilie: takk, min fine storesøster!!! <3

Skriv en ny kommentar

hits