Morning glory!

Jeg glemmer alltid hvor deilig det er å starte dagen friskt med en løpetur. De få gangene jeg klarer å komme meg opp av senga og ned til gymmet - så tenker jeg alltid: Hvorfor gjør jeg ikke dette flere ganger??

Nå var det lenge siden, jeg har startet morgenen med en cardio økt - derfor bestemte jeg meg for at det skulle jeg gjøre i dag. Litt før 8 var jeg på gymmet, og godt plasset på mølla. Det er faktisk utrolig sjeldent at jeg bare løper, jeg har blitt mer frelst for intervaller. Men i dag av alle ting, så følte jeg bare for å løpe. Så da gjorde jeg også det. 5,5 km gikk kjapt unna, kjempe sulten etterpå var det bare å traske hjemover for å spise morgenens høydepunkt: HAVREGRØT ♥ Jeg blir seriøst aldri lei!!

 

 

 

 

Svett, fornøyd, glad og minimalt med sminke - var jeg mer enn fornøyd med å gå hjem på denne fantastiske vinterdagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg hadde også endelig fått pakken min i posten, som var nye treningsklær fra Nike. Jeg kjøper veldig sjedent nye treningsklær, de gangene jeg gjør det så bruker jeg litt ekstra penger for å sikre meg treningsklær av kvalitet. Man får virkelig det man betaler for. Siden jeg bruker og vasker treningsklær ganske ofte , så holder de seg fine - både med tanke på farge og fasong. Denne gangen ble det trenings shorts, 2 nye overdeler og 1 sportsbh.


  Den følelsen av nye treningsklær er uslåelig!!! ♥

Én kommentar

PJ

05.02.2013 kl.18:59

Pen frøken! Er det en tattovering du har på låret? :)

Skriv en ny kommentar

hits