Teamwork!

Du og kroppen din skal samarbeide med hverandre - teamwork med andre ord!

Et godt samarbeid fører også til positive resultater.

Slik fungerer det også utenom i livet.

Men for å få til et godt samarbeid, så krever det at man kjenner den man skal samarbeide med godt. Det tar faktisk tid å bli kjent med seg selv, og kroppen sin. Man er i en stadig læringsprosess, og det beste er at jo at man aldri blir 100% utlært. Man finner stadig ut av nye ting, og man blir mer og mer klokere på seg selv. Det er slik man vokser også som person - både på innsiden og utsiden (for de som ønsker det).

For at jeg skal klare å samarbeide med meg selv, slik at jeg også fungerer godt i hverdagen med overskudd - så er jeg avhengig av å ha tid til å slappe helt av. Når man trener med tunge vekter, så MÅ man sette av tid til restitusjon. Man bryter kroppen ned på trening, og det er faktisk hva du gjør utenom trening som gir de resultatene du ønsker. Har du noen gang tenkt over det?

Jeg hadde min første frihelg siden nyttår denne helgen, og den kjente jeg at jeg virkelig trengte. Jeg behøvde et avbrekk fra hverdagen, og fokuserte på å heller gjøre akkurat det jeg ville. Det å glemme både sted og tid, for et par dager er virkelig undervurdert. Jeg har koset meg med god mat, og ikke minst IS♥ - litt vin har jeg også drukket. Til tross for at jeg ikke er er partyjente lengre, så unner jeg meg litt vin når jeg føler for det. Men jeg stopper etter 2 - 3 glass. Det er forksjell på å drikke litt vin, kontra 2 flasker vin. Et par glass i ny og ne, ødelegger ikke formen eller treningsresultater.

Det er ingen tvil om at det er oppkjøring til vårens konkuranser, det er mye form og mat bilder for tiden. Jeg har noen blogger som jeg følger med, av de som skal stille. Har du blitt muskelfrelst en gang, så er du alltid det! Jeg synes jo som sagt at fitness fortsatt er utrolig rått. Og det har jo lenge vært et av mine mål, om å kunne stille en gang jeg også. Men jeg har heller prioritert å finne meg selv først, og trene fordi at det er det JEG vil. Akkurat nå, har jeg ikke noe behov for å ha sceneformen som et mål å jobbe mot. Jeg jobber og konkurerer med meg selv, og det er det jeg trives med akkurat nå.

Meeeen... Du skal ikke se helt bort ifra at, jeg en dag slenger meg med på fitness sirkuset jeg også. Når lysten kommer, så kommer jeg ikke til å tenke meg om to ganger. Da hopper jeg i det, og tar det som en utfordring. Jeg har lært såpass mye siste året, at jeg vet at jeg kommer til å ha hodet med meg. Jeg har nok greid å opparbeide meg en real muskelmasse - eneste jeg trenger er en diett periode, og bikini & sko. 

Men som sagt - nå vil jeg heller konkurere med meg selv, om å bli sterkere, fastere og kjappere! Jeg spiser godt og mye, jeg koser meg i helgene, og har overskudd til kanon økter!! Jeg trives godt hvor jeg er nå. Ikke noe press eller stress - det kan faktisk være med å bidra til at kroppen jobber imot deg. Jeg ønsker heller at kroppen skal samarbeide med meg :-)

 

 

This is me - all natural!

           


 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits