#Throwback

Jeg har skrevet dette innlegget for en god stund siden.

Men jeg synes at det er såpass viktig å tenke over, da er så utrolig mange der ute som vil gjøre en livsstilsendring - ved å leve et sunnere, sprekere og gladere liv!

 

So here we go again:

 Mange vet faktisk ikke at det å gjøre en livsstilsendring krever både innsats, kunnskap og tid. Jeg synes det er skremmende å se at folk tyr til slankepiller og nutrilett shaker. Fordi at det skal være en lettvint måte å gå ned i vekt på. Men tenk deg om først. Har du tenkt å leve hele livet ditt på flytende mat og piller? Hvor henter du energien din fra da, jeg bare lurer. Hvorfor ikke skaffe seg kunnskap ved å SPISE MAT - som gir deg energi, overskudd og som kroppen din elsker. Fordi, det er akkurat det den trenger. La det bli en livsstil. Det er de små endringene som gjør forskjell.

Ha mer tilgjengelig av grove produkter, frukt, grønt, bær og reine råvarer. Brukt fantasien på kjøkkenet, og miks sammen det du liker av råvarene. Hvis du synes det er vanskelig å vite HVA og HVORDAN du skal smekke sammen et sunt måltid, så gjør litt research da vel. Og ikke minst - PLANLEGG! Det tror jeg så absolutt er nøkkelordet. Mange tror at det tar lenger tid å spise sunt, men det er bare tull. Du kan lage et fullverdig og sunt måltid, på akkurat samme tidsramme som det gjør å steke en grandiosa. Just sayin!

 

 

 

Ting skjer ikke over natten, og ofte tar det lenger tid enn hva du trodde.

 Du møter på fristelser, hva gjør du da?

En ting er hvertfall sikkert - In the end, it`s so worth it!

 

            



                   

Det å ha gode rutiner og leve sunt, betyr så absolutt ikke at du skal sulte deg ihjel. Heller ikke er det om å gjøre og ha lavest mulig fett%, og deffet kropp. Innarbeid deg gode vaner, som gjør godt for deg og kroppen din!

 

 

Selv om jeg elsker den sunne livsstilen, med både trening og næringsrik mat - så har jeg mine kosestunder jeg også.

Jeg kan lett ligge rett ut på sofaen en hel dag eller helg også, i koseklær og spise både sjokolade & is.

Og vet du hva?

Når jeg kjenner behovet for at jeg trenger det - så gjør jeg det også!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits