Y.O.L.O!

You Only Live Once ♥

 

Ja, faktisk så gjør vi det!

Har du noen gang stoppet å tenkt over det?

Hvis ikke så vil jeg at du skal gjøre det, NÅ!

Hvordan vi velger å bruke dette livet på, er opp til hver enkelt. Vi er alle forskjellig, og vi alle bruker fritiden vår på ulike måter. Og det synes jeg at vi må respektere. Det viktigse er at man gjør noe som man blir glad av. Det er faktisk mange fordommer med det å ha trening, og da spesielt styrketrening som hobby - tro det eller ei. Du kan fort bli kategorisert som enten boleren, kroppsbyggeren osv. Dere skjønner tegninga?

Styrketrening har for meg siste tiden blitt min bestevenn, istedenfor en fiende - da jeg stresset med å få på meg god del muskelmasse for å kunne stille i Bodyfitness. For noe tull, enn at jeg tenkte slikt!? Jeg trener styrke for å få en sunn, sterk, stram og atletisk kropp - som skal bære meg skadefri og smertefri (forhåpentligvis), gjennom dette livet som jeg er så heldig å ha fått. Det er dette som er min passion ♥ Det er viktig å huske på at det er faktisk DU som bestemmer over deg selv, ingen kan komme å si til deg hva det er DU skal like her i verden. Det må du finne ut av selv. Vi er alle våre egne skapere over vårt eget liv. Grip den muligheten da vel, og FINN DIN EGEN VEI!

 

 
Selv om jeg er opptatt av trening og kosthold, så betyr ikke det at det er KUN det jeg er opptatt av. Jeg har blitt så mye mer bevist på det å faktisk leve siste tiden. Det å leve gir deg faktisk energi. Til tross for alt det kroppshysteriet som er i disse tider, så ønsker jeg at dette året skal bli et år hvor vi kan være oss selv - og ikke bli dømt utifra hvor mye muskler eller hvor lav fett% man har. Det er ikke det livet handler om. Lykke for meg er å kunne ha en sunn og balansert livsstil, gode venner og familie, og omringe meg sammen med dem som får meg til å føle at jeg lever. Og som tar meg for den JEG ER, altså personligheten min.

 

 

Og apropo trening, så fikk jeg en god økt i dag også. Men ingen bilder eller filmsnutt denne gangen.

Så.. for de som er interesert så kommer den her, svart på hvitt - eller skal jeg si grått på hvitt. 

Dips: 3 x 5 +5kg, 5 +10kg, 4 +10kg

Chins: 3 x 2 + 3 runder negative trekk

Overhead squat: 3 x 10 med stang (teknikk trening, men shit så tungt)

Mage: 3 x 10 med 10kg vektskive.

 

Lenge siden det har vært noe spiselig på denne bloggen, så da er det vel på tide med litt godsaker.

"Kakao - mandel- karamell sjokoladekuler"

Sunn, sukkerfri og loaded med proteiner. Hurra ♥
3 kommentarer

fitnessmil

29.01.2013 kl.21:06

Sååå deilig å høre du har det bra der borte! Selv om du er savnet leser jeg gjennom dette at du stråler kvinne!!! Herligste blogg å lese om dagen <3 Kos deg med livet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det er til for å nytes!

jaramillo

29.01.2013 kl.22:08

fitnessmil: Det er bare så sykt herlig å endelig ha funnet sin egen vei her i livet!! :D Og jeg storkoser meg med tanken på at jeg snart skal flytte tilbake til trondheim for good <3 Gjett om jeg gleder meg til mere benedicte påfyll!!! Du er herlig du gode dame!!!

fitnessmil

30.01.2013 kl.17:08

WOOHOO - det er virkelig herlig å høre hvordan du har funnet denne balansen! Og mer tull, trening, (Bård) og vafler blir det massevis av når du kommer tilbake!!! Åhh du skal bli så lei av meg du ;)

Skriv en ny kommentar

hits