Løft da vel..

Når man driver med styrketrening, så er det sinnsykt mange måter å løfte på. Bare så synd at de aller fleste gjør det helt FEIL! Og ja, jeg er også blant en av dem. Men i motsetning til mange andre, så gjør jeg noe med saken. Trening er faktisk en så stor del av livet mitt, at det er noe jeg skal og vil gjøre resten av mitt liv. Jeg liker ikke å trene, jeg ELSKER det! Og siden jeg elsker det, så vil jeg også at teknikken skal sitte 100% - ikke 99,8%. Dette for å holde meg skadefri, slik at jeg kan trene i all evighet!

Ettersom jeg har begynt å trene helt annerledes  siste ukene, så terper jeg en del teknikk - slik at jeg vet at jeg utfører de 100% rett. Jeg trener ikke super tungt enda. Noen av øvelsene er jeg trygg med, mens andre er jeg ikke så trygg med. Men siden jeg endelig har funnet min måte å trene på, og gjett om det er en god følelse ♥ Så vet jeg at jeg har masse av tid, til å bli enda sterkere på. For dette er faktisk bare starten! Jeg har hele livet mitt på å bli, sterkere og sterkere - og det er moro å tenke på!!

Jeg kjenner at jeg gleder meg sinnsykt mye, til å endelig få kommet meg hjem og dele den her treningsgleden med folk som skjønner meg!!! Heldigvis ikke mange månedene igjen! Trening er en så stor del av meg og livet mitt, at jeg tror faktisk ikke at jeg hadde vært den samme personen som jeg er i dag foruten den. Jeg har brukt den gjennom tunge stunder og gode stunder. Trening er min bestevenn og verdens beste terapi - seriøst!!

Det er helt sykt, hvor mye jeg brenner for akkurat den her livsstilen - med å innføre sunne rutiner, og da tenker jeg ikke bare på mat og trening. Men også det om å endre fokus, tenke positivt og det å godta oss selv, og ikke være så forbanna strenge med oss selv! Livet er kort, og da er det viktig å nyte det så lenge vi kan. For man vet faktisk aldri hva morgendagen bringer. Det er så mye jeg har så lyst til å formidle. Det høres litt vilt ut, men innerst inne så vet jeg at en dag skal jeg jobbe med dette. Jeg vet bare ikke når eller hvordan. Jeg bare føler på meg at en dag blir det ♥

 

 

Her har dere en filmsnutt fra søndags økta.

Jeg føler at det meste av teknikken sitter, men fortsatt litt småjusteringer slik at det blir PERFEKT.

Noen belastningsskader vil ikke denne jenta ha noe av!

 


2 kommentarer

Rebbeca

28.01.2013 kl.00:43

Digger Bloggen din

jaramillo

28.01.2013 kl.09:03

Rebbeca: Det satt jeg veldig pris på å høre :) Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

hits