Jakten på lykke?

Lykke ja..

 

Hvor skal man egentlig begynne?

 

For hva er lykke?

 

Det har vi vel alle delte meninger om. Men siden dette er en trenings og kostholds blogg, så skjønner dere sikkert hvordan jeg vil vinkle det.

 

Fra første stund jeg oppdaget bodyfitness for 1, 5 år siden, så er det faktisk kun det som har vært printet i hodet mitt det siste året. Jeg tenkte på mat, trening, når jeg skulle trene og når jeg skulle spise. Jeg planla alt fra punkt til prikke, og det var absolutt ikke noe rom for endringer. Dagene måtte bli som jeg hadde planlagt, og det var ikke snakk om at jeg skulle skulke unna ei trening. For trene skulle jeg, og gjerne 2 ganger om dagen. Det å være spontan var helt fjernt for meg. Jeg gikk inn i bobla mi og kjørte mitt eget løp, og der ble jeg ei god stund.

 

Hvorfor?

 

Fordi jeg også ville ha en fitness kropp. Uviten om både styrketrening og kosthold, så satt jeg mine føtter ut i fitness verden. Har jeg bestemt meg for noe, så blir det sånn. Jeg trivdes så absolutt ikke med hvordan jeg så ut, og jeg gikk fra å se normal ut - vel alt er relativt, til å tro at jeg kunne gå rundt som en fitness jente 24/7. Jeg hadde rett og slett ikke peiling, men jeg kastet meg ut i det allikevel. Jeg hadde kun 1 måneds oppfølging, etter det sto jeg på egne ben. Jeg fortsatte å jobbe, og tenkte fortsatt kun fitness. Jeg enset ikke mye annet, for jeg var så bestemt. Løp så fort jeg kunne til trening, når skolen var over. Men jeg var forsatt ikke lykkelig. Jeg mistet rett og slett meg selv. De som kjenner meg aller best, vet at jeg er en person som elsker å le og ha det moro, og som gjerne har noen kommentarer på lur. Men under denne boble tiden, var jeg ikke slik i det hele tatt. Selv om både fett% og kg gikk ned, så ble jeg ikke lykkelig. Jeg troddet at jeg var det, men når jeg tenker tilbake så var jeg ikke det.

Ja.. dere spør sikkert. Hvorfor gadd du å fortsette?

Det har jeg spurt meg selv også.. Men noen ganger er det ikke like enkelt å finne seg selv, og finne ut hva som er normalt for sin egen del. Vi blir jo bombadert av rippa jenter daglig som poserer, og da tror vi jo også at det er normalt å se slik ut. Uviten om alt arbeidet som står bak. Vi tror at det er slik vi skal se ut, og at det er det som forventes. Jeg jobbet hardt og strevde for å få en slik kropp. Og jeg følte at det ble nederlag på nederlag, når jeg sprakk gang på gang, og ikke kom dit jeg aller helst skulle ønsket.

 

Jeg nådde nok mitt beste, eller skal jeg si verste i mai..

Et skall av meg selv, utmatta og sliten - sa jeg takk for meg!!

 

  

 

 

Etter den tid har jeg jobbet med å finne min egen vei. Altså finne ut hvordan jeg liker å trene, hvilke øvelser jeg liker best, hvordan jeg liker å spise. For man må faktisk finne ut det selv! Ingen kan komme å fortelle deg hvordan du vil og skal leve. Vi er alle vårt eget individ, som må ta ansvar for å finne vår egen lykke her i verden! 

En ting er klart, og det er at jeg aldri har følt meg så levende og sprudlende som jeg gjør nå. Jeg har ikke noe press, jeg nyter livet, jeg stresser ikke, jeg koser meg uten dårlig samvittighet og jeg er meg selv - ENDELIG! Det er en herlig følelse det! Selv om jeg er mange kg ekstra tyngere, og en nokså høyere fett% - så er det greit!

Slik som jeg er nå, det er meg det! Man får ikke venner utifra hvordan man ser ut, det handler om personlighet!!

 

 

Smil til verden, spre lykke og energi - så skal jeg love deg at du føler deg 10000 ganger bedre ♥

 

 
 

 

 

 

 

 

6 kommentarer

Nathalie Dahl Naalsund

23.01.2013 kl.08:35

Et godt og veldig relevant tema! Det vil jeg si :) utrolig viktig at man finner seg selv og sin middelvei for hvor man trives i hverdagen. Jeg og merker at jeg mister meg selv noen ganger, men på andre måter kanskje? I forhold til hva jeg driver med så merker jeg på samme tid at jeg har funnet meg selv, men at jeg noen ganger kan være skikkelig på bærtur. Helt utrolig :)

jaramillo

23.01.2013 kl.10:18

Nathalie Dahl Naalsund: :) Det er jo det det handler om til sist! Man må gjøre det som man føler gir seg selv noe, ikke noe man gir til alle andre. Fitness er jo en ekstrem sport, og jeg synes at det fortsatt er rått :D Men så er det noe med det å ha hodet meg seg, hvis du skjønner :)

Du er faktisk ei som virker som har med seg hodet, er fornuftig, jordnær og reflektert! Du gjør det for DIN del, for dette er DITT mål!! Fortsett med deg, jeg heier på deg!!

Nathalie Dahl Naalsund

23.01.2013 kl.10:28

Ja skjønner utrolig godt hva du mener! Ikke sant, vell jeg er veldig bevisst det at jeg er jordnær og at jeg ikke er oppe i skyene. Er utorlig viktig at jeg også lytter til helsa, for det er den som kommer først og fremst! :) Tusen takk, du er supergod :)!

jaramillo

23.01.2013 kl.10:51

Og, det er så flott å høre :) Helsa er veldig vitkig!! :D

Fortsett med å holde fokus de siste månedene, du har kommet veldig langt!!:)

Kristine

24.01.2013 kl.21:29

:) klem

jaramillo

24.01.2013 kl.22:14

Kristine: Stor klem t dæ også gode du!!! :))

Skriv en ny kommentar

hits