Faster, harder, stronger.

De aller fleste som setter sine føtter inne på gymmet, gjør det av en eller annen grunn. Som regel. Noen gjør det av dårlig samvittighet for at de spiste en ektra sjokolade, noen vil ned i kg, noen vil lære seg å trene, noen vil bli glad i å trene,  noen vil bli sterkere, noen vil bli kjappere og noen vil bli litt strammere i fisken - som vi sier.

 

Har du noen gang tenkt over HVORFOR du er på trening?

 

Det har jeg!

 

Hvorfor?

 

Fordi alle gode ting er tre! Jeg vil bli som overskiften sier: Faster, harder, stronger!

 

De aller fleste av oss jenter - vil jo ha en fin, fast og stram kropp. Og gjerne med en sprettrumpe, såklart. Det de aller fleste glemmer, er å faktisk GJØRE NOE MED DET! Du kan sitte med verdens beste treningsprogram, men det hjelper ikke så lenge du ikke gjør en innsats. Tørr å utfordre deg selv, og tørr å trene TUNGT! Jeg vet at de fleste jenter tror at ved å trene med tunge vekter, så blir du diger. Vel, klarer du å bli diger av å løfte 10 repetisjoner på 60kg i knebøy - så er det hvertfall ikke treninga du blir diger av, da må du heller begynne å tenke over hva du stapper i kjeften!

Jeg skal motbevise den treningsmyten framover, altså at vi jenter ikke blir seende ut som Arnold ved å trene tungt. Det er hvertfall planen. Jeg skal trene tungt, grisetungt og ligge på lavt antall repetisjoner. Hvorfor? Fordi det er det som gir meg treningsglede akurat nå!

Jeg er alltid ivrig etter å lære mer når det kommer til trening. Og etter å ha gått ut av komfort sona mi nok engang, så filmet jeg markløften for å se hvordan teknikken lå an. Teknikk er veldig viktig for meg, for jeg er mer opptatt av å gjøre øvelsen rett, enn å ha på mest mulig med vektskiver. Jeg så først da, at det var noe som ikke stemte -  og jammen meg så hadde jeg rett også. Men med litt ekspert hjelp, så skal nok dette løse seg ganske kjapt. Neste økt skal det sitte PERFEKT! Det så sikkert veldig superego ut i dag, når jeg dro fram kameraet. Men skal jeg lære mer og utvikle meg, så måtte jeg tørre - sånn er det bare!

Uansett.. Jeg er veldig klar for å trene mer strukturert, og jeg er så motivert :D Jeg klar for å sprenge grenser, og jeg er klar for nye eventyr!! Jeg har som sagt fortsatt en god del å lære, men jeg er villig til å lære!! Og det er også slik man får framgang av. Føler du at det er noe du gjør feil, så ikke vær redd for å be om hjelp!! Det var dagens treningsmoral fra meg.....

 

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits