Delete = Happy!

Faktisk!

Etter å ha fulgt absolutt alt og alle i fitness verden sine blogger, og internasjonale utøvere på instagram - så har jeg slettet... MANGE! Jeg orker rett og slett ikke mere. Det er så mye fokus på kropp, at jeg blir tullete. Målet mitt (som jeg har nevnt før) er å kunne trives med meg selv, og i min egen kropp. Ikke streve etter å få noen andres kropp - for DET er fysisk umulig!

Men.. Det betyr ikke at jeg ikke følger med på trenings blogger, for jeg synes fortsatt at det er moro å lese treningsblogger - både for motivasjon og for å plukke opp litt tips. Men jeg har bare eliminert de, og følger de jeg liker, og de som faktisk har noe fornuftig å komme med :D Og, vet dere hva? Det er som å miste 20kg fra skuldrene. Det er ganske sykt å tenke på, men jeg slipper å tenke på kropp og mat til ENHVER tid - for det er slitsomt det. Jeg synes der er skremmende over hvor langt jeg har latt dette gå innpå meg, hvor påvirket jeg har blitt, og hvor trangsyngt jeg var ang. fokus på kropp. Jeg har rett og slett vært en strever i nesten ett år. Men den tid er forbi. Jeg tar det som en erfaring, og jeg har lært SINNSYKT mye - det skal være sikkert.

Planen var egentlig som sagt at jeg skulle begynne på ett nytt treningsprogram. Men jeg kjenner at jeg trenger å kjøre mitt eget løp litt til. Jeg er litt der at hvis jeg MÅ trene akkurat slik den dagen, så gjør jeg det motsatte og trener noe helt annet. Jeg hater tanken på å være bundet til noe som helst av både treningsprogram og matplan. Jeg har lenge vært på leting etter å finne noe som funker for meg. Altså ikke følge noe som helst stramt regime. Bare min egen lyst og giver. Jeg tror faktisk at det så smått begynner å funke. For jeg kan ikke huske sist jeg var så GLAD! Jeg lar ikke noe gå meg til hodet, jeg tar ting som det kommer og tilpasser meg dagen. Jeg lar ikke trening og mat tilpasse dagen. Og det er nettopp det jeg har strevet etter å finne en løsning på. Folk tror at det er så enkelt å komme ut av den bobla, men det er det fader meg ikke.

 

Jeg passer på å spise sunt og balansert, for det er slik jeg liker å leve. Det er det som gir meg energi. Men jeg koser meg også - i mine øyne så er det viktig, og en del av livsgleden. Mulig noen er uenige. Men å spise reint 365 dager i året, seriøst?? Hvem gjør det? Gratulerer til deg sier jeg bare! Jeg ser verken blodtrent eller ripped ut. Jeg er ikke den sterkeste, heller ikke den svakeste. Jeg er sårbar, men også glad. Jeg er bare meg, og prøver derfor så smått å akseptere det. Jeg vet at jeg kommer dit snart, jeg føler det på meg - og det er en GOD FØLELSE! 

 
 Men uansett.. Det er 2013, og det har allerede blitt 10.januar. Og denne jenta har faktisk bare hatt 3 treningsøkter. Hvorfor ikke fler? Jo, fordi livet skjer. Jeg har vært litt i dårlig form, igjen. Og bare orket ikke tanken på å presse meg på trening, jeg trengte å bare ta det med ro. I tilegg tryna jeg big time på isen og slo korsyggen. Hva er det med meg og den jævla ryggen, sier jeg bare. Siden jeg ikke følger noe stramt treningsprogram, så tar jeg alt etter feelingen og etter dagsform. Noen dager vil jeg kjøre tungt og få rep, andre dager vil jeg trene lettere med flere rep, og noen dager vil jeg bare kjøre teknikk. Altså det finnes ingen fasitsvar på trening. Det viktigste er at man gjennomfører noe.

 

Treninga i dag, bar noe preg av fallet på isen. Man kan ikke planlegge alt av det som skjer, men jeg hadde uansett lyst til å løfte noe. Derfor tok jeg det litt lett, og tok en god miks med lettere vekter og litt teknikk. Jeg skulle gjerne ha trent markløft i dag, siden jeg har ett mål om å løfte 100kg innen februar. Men jeg tror ikke, at det var den aller lureste øvelsen å gjøre i dag, så den droppet jeg. Styrkeøktene mine består som regel mye av baseøvelser, jeg har rett og slett forelsket meg i de♥

 

 

 

Økta i dag:

Frontbøy

Militærpress

Roing m/stang

1 x 3 pull - ups og 1 x 3 chins

Overhead squat (teknikk)

Push-ups

 Litt mage

 

 

 

6 kommentarer

Kristina - fitness og livet

10.01.2013 kl.16:44

Jeg skjønner deg såååååå godt! Jeg gjør akkurat det samme, jeg leser nesten iingenting, og føler plutselig for å blogge litt mer om dypere innlegg enn bare utseende :D Ståå på skjønne jenten!!! :D

jaramillo

10.01.2013 kl.16:52

Kristina: Å, så bra at det er flere :D Man blir jo bare stressa av alt dette.. Fitness er utrolig rått, jeg synes det fortsatt!! Men den dagen jeg vil gå dypere ut i den bobla, så vil jeg ha med hodet mitt 100%. Jeg synes det er vitkigere for meg å kunne trives i kroppen min året rundt, istedenfor å bare være lykkelig den ene dagen på scenen :)

Tonje

10.01.2013 kl.18:04

Stolt av dæ Christina! Stol på dæ sjøl :)

jaramillo

10.01.2013 kl.19:57

Tonje: <3 <3 Enn at man ska sett så stort press på sæ sjøl! uff.. Æ kjenne at æ vil gå min egen vei æ, der æ kan trives med mæ sjøl :) Any day now..

Kristine Mowmow

21.01.2013 kl.16:19

Gjor de samme sjøl i høst! Innom her av&til da, fordi du e du:)

jaramillo

24.01.2013 kl.22:14

Kristine Mowmow: Det e en befriennde følelse :D men godt å hør at du e innom, har mine som æ må sjekke æ også!! Avhengig av å sjekke din :D

Skriv en ny kommentar

hits