Better bodies, perfect bodies, normal bodies!?

.... And so it's go on.

Hva som er bra, bedre, best - er vel egentlig opp til hver enkelt å bedømme. Alle er forskjellig, og alle har ulikt syn på hva som er en perfekt kropp. Jeg liker ikke helt ordet perfekt, for hvem er vel egentlig det? Mye vil ha mer - og det er så sant! Det er slitsomt å alltid streve etter å være perfekt, vær deg heller selv!! Det er ikke hvordan du ser ut som betyr noe - heller tvert i mot. Det er hvordan DU er som menneske, som virkelig betyr noe. Ikke la trening & kosthold gå til hodet ditt. Det gjør deg faktisk bare mer usikker og deprimert. Jeg har selv vært der, og jeg ble ikke noe mer lykkeligere av å være skikkelig streng med meg selv. Jeg har skrevet tidligere,at jeg ville tilbake hvor jeg var markert igjen. Men vet du hva? Jeg orker ikke. Jeg var bare sliten, og hadde ikke overskudd til noe. Jeg vil heller spise meg mett, og ha overskudd til å gjøre akkurat hva jeg vil.

 Denne julen har fått meg til å tenke på både det ene og det andre - når det kommer til rutiner, kosthold, livsstil og trening. Jeg har latt meg selv slappe litt av, og koble litt ut når det kommer til kostholdet. Treningen har jeg tatt som det har passet seg. Jeg har heldigvis fått sniket til meg et par økter med venner, og det er jeg glad for. Ellers så har også benyttet meg av naturen, med både skitur og pw. Men det er ikke trening julen skal handle om. Jeg har brukt tid på venner, familie og timers lange selskap med god mat. Akkurat slik julen skal være. Det er viktig å huske på at det er hva du gjør mellom nyttår og jul som teller, ikke mellom jul og nyttår. Jeg har fylt opp kroppen med fet mat, sukker og et par fester har det også blitt.

 

Litt ekstra her og der, har gjort utslag på kroppen. Julematen satt seg rett på rompa - powebutt!

 Og nå kjenner jeg at det skal bli godt å komme inn i hverdagen og faste rutiner igjen, med sunn og god mat. Kroppen min har det faktisk aller best slik. Det er nettopp det som er så herlig med den sunne livsstilen, man kjenner så utrolig godt forskjell på hva kroppen liker aller best.

Jeg har lært utrolig mye om kosthold og trening i løpet av siste året. Jeg har testet ut ulike treningsprogrammer, som har vært alt ut i fra 2-splitt, 3-splitt, 4- splitt, hypotrofi programm, programmer med mange isolasjons øvelser og programmer med baseøvelser. Jeg har vært på to ulike dietter, en med karbo og en med ekstremt lite karbo. ( Noe jeg ikke gidder å være på lenger. Ja de fungerte, og ja jeg fikk resultater - men ekstremt selvopptatt og sliten. Not worth it!)

Jeg har derfor bestemt meg for at dette året skal være mitt år! Jeg er ikke like opptatt med å bygge meg stor, eller å være skikkelig ripped - selv om jeg synes at det også er utrolig rått!! Målet mitt er å være sunn, frisk, sterk og bli glad i den kroppen jeg skal leve i. Who's with me?? :D

Siden det er et nytt år, så er jeg også veldig klar for å starte med et nytt treningsprogram også. Den består for det meste av baseøvelser, som jeg skal gjøre 3 ganger i uken - også tar jeg cardio i tillegg som det passer seg. Om det er ønskelig så kan jeg skrive om hvordan styrke programmet ser ut?:) Men jeg tror nok så absolutt at det er mye mer viktigere å finne din måte!

 

Ha det gøy på trening, og finn DIN treningsglede!!

 

2 kommentarer

fitnessmil

02.01.2013 kl.22:55

Deeeeeer kom det - og vet du hva Christina, det er så fantastisk å lese og det understreker bare ekstra hvilken herlig oppegående og sunn jente du er og jeg er så glad jeg har blitt kjent med deg! Og mennesker som tørr være seg selv og er stolt av det - DET er sexy det! DU er sexy du! Elsker denne holdningen din til 2013 og jeg er sikker på at det kommer til å bli et kjempeår for deg!! Og kom til tr.heim så skal vi ha massemasse morotreninger og vaffeldater og utpåbyen farter (med og uten Bård) ;) hihi! Stor klem fra jenta di i Trheim !!!

jaramillo

02.01.2013 kl.23:16

fitnessmil: Frk. Engen - for noen ord :D Så god du er!!! Smiler stort her nå:D Jeg har virkelig tro på at - når jeg får kommet meg her, at alt blir fantastisk! Mange morsomme økter, sprell, god mat osv! Det skal bli rått :D Jeg har fortsatt mye å lære, og det vil jeg lære av dere aller beste på ELIXIA <3 Elsker at jeg går i møte med dere om noen måneder!! Groupien her er Elixia frelst :D stor smask <3

Skriv en ny kommentar

hits