Jeg husker...

.. den følelsen etter ei god treningsøkt! Husker er stikkordet, for jeg har faktisk ikke trent siden forrige TORSDAG!? Kan seriøst ikke huske sist jeg hadde ett så langt opphold fra trening. Om det er frivillig? NEI. Jeg ble nok en gang forkjøla i helgen, og bestemte meg  for at gangen her skal jeg la kroppen hvile heeeelt til jeg er frisk og klar for trening igjen. Helsa først :-) I tillegg så har jeg sittet konstant med bachelor oppgave, siden forrige helg. Jeg er fortsatt ikke ferdig, men snart. Innlevering er på mandag, så ikke lenge igjen for "helvette" er over. Lei? JA!

Jeg hadde planer om å være litt flink med kostholdet fram til juleferie, men her har det vært helg type fredag. lørdag og søndag siste tiden. Jeg er bare ikke motivert for å være streng med meg selv. Hvertfall ikke nå. Desember for bli en sånn, hva skal jeg kalle det? Kosemåned. Så jeg sier som majoriteten - "Fra januar, da skal jeg være flink da!"

 Uansett ikke lenge igjen til ferie og Trondheim - ahhh jeg gleder meg! Men innen den tid er det bachelor innlevering og eksamen.

Jeg kjenner at kroppen virkelig begynner å bli klar for trening nå, og da skal den fader meg få det også. Jeg MÅ på gymmet i morgen, før jeg graver meg ned i bøkene igjen. Jeg har virkelig fått kjenne i løpet av denne uka at trening er noe jeg er avhengig av. En dag uten trening, er en dag uten mening! Det er så sant - Haters gonna hate!!

 

Ettersom denne frøkena allerede er i juleform, så slenger jeg med noen bilder fra da jeg faktisk var litt i form.

 Jeg skal tilbake dit.

 Jeg skal bare ha juleferie først ;-) Hihihi..

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits