Aktiv hvile!

Etter en ufattelig lang skoledag, hvor  jeg har sittet mye i ro og inne i tung luft - så kjennes det på kroppen. Jeg blir kjempe slapp og tom. Ingen god blanding. Og ikke minst når skolen, er så umotiverende som den er nå - blæ!! Snaaart i mål, gjett om det skal bli godt :D Ettersom jeg hadde vært inne en hel dag, så hadde jeg behov for frisk luft. Å være på gymmet fristet ikke så mye i dag. Frisk luft ute, gode utesko i Nike og musikk på øret - beskrives med ett ord: TERAPI.

Etter en litt kjip nyhet fra hjemmebane i går, så var det litt ekstra tungt i dag. Jeg merker virkelig nå, hvor mye jeg savner å være hjemme ♥ Jeg er og forblir ei familiejente - de er virkelig det mest dyrebare jeg har. Så en liten oppvekker til dere lesere også: Ta vare på dine aller nærmeste, og vis at du bryr deg! Du vet aldri hva morgendagen bringer.

 

 

Okej, nok personlige saker nå... Da poenget er å dele litt trening og mat!

Jeg har siste tiden blitt spinningfrelst. Skal love deg at, om du er ærlig med deg selv og virkelig gir jernet på ei spinningøkt - så får du virkelig kjørt deg!! Det er så vondt, at det er godt - if u know what I mean!? Jeg er  på utkikk etter gode løpesko, så intervallene på mølla får vente litt. Selv om jeg har hatt noen av de også, men ikke så mange. Jeg sliter med beinhinnebetennelse, så for meg er det viktig med gode sko når jeg skal løpe. Selv om ei intervall økt ikke er et maratonløp, så har jeg ikke lyst til å trigge beinhinna mer enn nødvendig.

 

Morgencardio før praksis venter i morgen, kun to dager igjen! Wee.. Sånn er det når man blir syk, da blir det litt ekstra å ta igjen. Men det går fint! Ei styrkeøkt venter også i morgen, det skal bli digg :D Gleder meg allerede!

 

 

Så glad er jeg etter trening!

Trening gir mening - SERIØST ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits