Woman down!

Ikke alle uker er like gode, noe denne uka har vært et veldig godt eksempel på. Kroppen har vært sliten, jeg kjenner at jeg går med konstant stress inn i meg. Jeg har ligget rett ut siden torsdag ettermiddag og egentlig bare sovet. Og det er ikke likt meg. Og hvertfall ikke bare trene 1 gang denne uka. Føler det er litt mye, fram til jeg tar juleferie. 

20. desember tar jeg en etterlengtet 2 ukers lang juleferie, i mitt kjære Trondheim ♥ Da blir det avslapping, familie og venne kos, god mat og ikke minst JUL og pakker - Weee!! Håper jo selvfølgelig at jeg får trent både med energiske Benedicte og muscle woman Kristine. Jeg er så gira på å teste ut crossfit, så jeg håper at det blir anledning for det.

Uansett så vil jeg ikke syte på denne bloggen, men dele erfaringer og tips om trening. Jeg har veldig lyst til å trene i morgen, og håååper virkelig kroppen samarbeider med meg. Jeg skal nemmelig jobbe i morgen kveld og søndags morgen, og med trening så henter jeg inn energi til det. Det å jobbe på et sykehjem, kan være ganske så utfordrende.

 

For litt ekstra trøst, så har jeg koset meg med dette i kveld:

 

 

 

 Jeg har planer om å legge meg tidlig, så satser jeg på en bedre dag i morgen!  

 

 

2 kommentarer

fitnessmil

17.11.2012 kl.00:36

heeei flotta (omg ryggen din <3) Og jaaa jeg gleder meg iallefall til du er hjemme - jett om vi skal trene og vaffelere sammen - har jo flyttet inn (der jo du også egetlig skulle være med) tihi! Ogja, noen dager vil ikke kroppen samarbeide og man er sliten - og det er jo da man burde lytte på kroppen og la den hvile, så skal du se du straks er tilbake igjen! Fin fredagsoppladning - hadde en lignende med ben &jerries + kokosis og veninnebesøk - hjelper litt på humøret og energien det å ;) Ses plutselig sterke kvinnemenneske :)

jaramillo

17.11.2012 kl.14:05

fitnessmil: Weee, æ glæde mæ allerede :D Ja, tenk at vi egentlig skull bli roomies!! Litt av ei fitnessbule det hadd blitt da, hihi.. Oppladning i form av sukker funke som fjell har æ funne ut, hehe.. Skikkelig god økt i dag!! See u soon fina <3

Skriv en ny kommentar

hits