To become a - Super YOU..

Bør du teste ut superfood. Dere har kanskje hørt om det før, og er kanskje lei av å høre om det i media også? Men serisøt - ikke la det bli med tanken om å prøve produktene. For de er seriøst supre! Det er en grunn til at det heter superfood. Selv, bruker jeg regelmessig både chia frø og spirulina. De har blitt mine to faste produkter. Disse produktene responderer så utrolig bra på meg, så jeg har liksom ikke testet ut noe annet enda. Til tross for at jeg er veldig nysgjerrig, på alle de andre fantastiske produktene. Jeg har hørt mye bra om chlorella også, så spørs om jeg ikke må gå til innkjøp av det asap.

Spirulinaen gir meg utrolig mye energi, og jeg kvikner alltid til etter en shake med denne. Jeg tar den så og si, fast hver morgen istedenfor kaffe. Da den faktisk bidrar til å gi meg MER energi, enn kaffekoppen. Så den tar jeg heller til gode, i løpet av dagen. Jeg har hatt ganske krevende uker siste tiden, da jeg er både i praksis, skole, jobb, skolearbeid som skal gjøres - og i tillegg skal jeg trene også. Men ved hjelp av spirulinaen, så har jeg massevis av overskudd til å komme meg gjennom ukene. Og ikke minst ha nok energi, til å gjøre ALT jeg skal i løpet av en dag.

 

Spirulina shaken, som jeg tar hver morgen. Jeg blander den ut med litt funlight.

 

 

 Du kan også blande den ut med litt eplejuice og vann, eller det du selv synes er best.

Her er det bare å prøve seg fram.

 

Chia frøene har jeg som regel i havregrøten min, FØR jeg "koker" den i microen. Da den bidrar til at den sveller opp, og gjør havregrøten min stor og luftig.

 
What`s not to like?

 

 

Bor du i Trondheim, og vil vite mer om hvordan du skal bruke disse supre SuperFood produktene? Stikk innom LIFE HELSEKOST på Trondheim Torg. Der får du topp service og veiledning, fra dyktige og engasjerte damer. Du kan virkelig føle deg i trygge hender hos dem!

 

 

Gå heller ikke glipp av muligheten til å få med deg et GRATIS FOREDRAG, av selveste superfood dama:  Sara Chacko

 Mer info finner du HER!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits