Spis: BURGER!

Yes - U can!

Hvertfall når det er av denne varianten:

 

 

 Dette lagde jeg av torske fileter blandet sammen med:

 1 egg

Rødløk

Paprika & div krydder.

Du kan velge selv hvilke grønnsaker du ønsker å servere med. Jeg hadde veldig lyst på mais. (Som du sikkert ser).

 

Jeg lager som regel alltid stor porsjon, slik at jeg har middag til to dager på rad. Slik slipper jeg å stresse, med å alltid lage middag hver dag. Nå hører det jo egentlig med chips til burger. Men det er ikke mat i min verden. Det er en grunn for at det heter "junkfood" - det smaker dritt og du føler deg som dritt. Til chips, så kan man jo heller skjære strimler av søtpotet. Som man enten steker i pannen, eller i ovnen. Jeg hadde ikke lyst på det akkurat den dagen, vaniljerisen fristet så mye mer. Merkelig kombo - I know. Men heldigvis, så er det bare JEG som skal spise maten min.

 

Det var tilbake på skolebenken igjen i dag. Og jeg har hatt treningsfri. Vanskelig å holde seg unna kjenner jeg. Men jeg begynner å få en sår hals, som river når jeg svelger - Usj. Jeg har ikke tid til å bli syk, sånn helt seriøst. Jeg gikk meg heller en liten frisk tur ute i SNØ - så utrolig deilig at den har tatt turen her på Hamar også. Gleder meg stort til å gå på ski! Noen ganger så er det så mye mer forfriskende å ta treningsøkten ute, istedenfor inne på et svett og mørkt gym.

 

Jeg skal ta tidlig kveld, for å komme meg på gymmet til kl 07.00 i morgen tidlig. Jeg skal nemmelig i ilden på bodyscan. Med det samme jeg allerde er der, så tenker jeg at jeg tar en intervall økt. Klarer ikke å holde meg unna treningen så lett. Heldigvis så har jeg fri i morgen, og det er den eneste fridagen jeg skal ha uken her. Lett om jeg tar den med god samvittighet, ettersom jeg ikke hadde fri en eneste dag forrige uker heller. The joy of being a student!

 

 

Mandags motivasjon - make it a good week!!

 2 kommentarer

Silje

06.11.2012 kl.20:01

NAM! Så sykt digg ut!

åå, håper ikke at du blir syk! :(

jaramillo

06.11.2012 kl.21:01

Silje: Gikk heldigvis over med masse søvn og paracet :D

Skriv en ny kommentar

hits