Pizza & Helg!

Jeg har fått lagt bak meg en god treningsuke, til tross for at det har vært litt stress uken her. Jeg passer på å ALLTID ha tid til trening, uansett hvor hektisk ukene her. Sånn er det når man blir avhengig! :D Jeg var litt småsliten, når jeg kom inn døren kl 17.30 fra praksis på fredag. Tok en velfortjent frikveld, for å lade opp til ukas siste økt på lørdags morning - kjente at det trengtes. Brukte heller kvelden til å spise pizza, nam nam!  Slengte sammen en deig utifra det jeg hadde i skapet, og den ble faktisk ganske så god.

 

 Ca 2, 5 dl vann, 1 pose tørrgjær, litt olje og salt, blandet med grovt mel, bakepro, og mandelmel til passe konsistens.

Lot den heve i ca 30 min før jeg tok på fyllet.

Det ble ganske så enkelt som tomatsaus, skinke, og lett ost.

Akkurat perfekt på en fredagskveld. Og mat nok til flere dager :)

 

 

 Lørdag våknet jeg opp med masse energi kl 08.00. HERLIG - så hva skulle jeg gjøre da? Jo, jeg tok på meg godt med klær og startet dagen med en liten morgentur. Så deilig å starte dagen slikt, har ikke ord :) Deretter var det hjem for litt påfyll, med både vanilje havregrøt og kaffe før en økt på bryst og triceps. Fikk en herlig økt, med god kontakt og følelsen av at jeg kunne trene en evighet. Men, det kunne jeg ikke. Siden jeg skulle jobbe i går ettermiddag, og skal jobbe igjen i dag.

På tirsdag skal jeg faktsik ta en bodyscan for å se hvordan jeg ligger an med både fett% og muskelmasse, håper at det kan gi meg ett lite spark i rævva for å gå ned de siste kiloene som jeg så innamari vil ned. Men uansett det er spennende å se hvordan resultatet bli, og håper jo selvfølgelig at jeg har lagt på meg muskler og ikke fett. Men sjansen er nok stor for det siste alternativet. Hehe..

 

Jeg tok meg helt fri denne morningen/formiddagen, for å lade opp til jobb i kveld og til en ny uke. Jeg benyttet da like godt muligheten til å forberede litt lunsj og middag for neste dagene. Utrolig godt å møt de kommende dagene litt forberedt. For jeg orker faktisk ikke å stå å lage mat HVER dag. Mye mer tidssparende å lage store posjoner.

 

 Bruk søndagen til å lade opp til en ny uke dere også :D

Enten det er treningsfri, godteri spising i sofaen eller en treningsøkt!

Én kommentar

Silje

29.10.2012 kl.11:23

Ååh nam pizza! :D:D

Flott du er :D

Skriv en ny kommentar

hits