Mobilblogg: God & Mett!

Helg betyr god mat, og enda bedre når man koser seg på den sunne måten:)

Jeg laget en fantastisk kveldsmat - PANNEKAKER! Hva er vel ikke bedre enn det?

Ekstra digg om man topper det med sukkerfritt syltetøy og caloriefree pancake syrup fra iherb:)

Jeg vet jeg lovet både musli og proteinbarer, men det ble det dessvere ikke noe av. Men det kommer - I promise!

Jeg har hatt arb.helg denne helgen, men fikk meg en GOD økt på lørdags morgen. Jeg var så og si proppfull med energi fra kl 04.30 på morgenen eller skal vi si natta? Fredagens bursdagsfeiring og kakespising slo tydeligvis positivt inn, herlig :D

Økta ble 4x4 intervaller med stigning, teknikk trening på markløften (fortsatt veeldig forsiktig) chins og negative chins. Var så godt å kjøre litt teknikk trening, når jeg så og si hadde gymmet for meg selv. Ingen som står i kø og venter - da blir jeg stressa!!

Jeg har brukt kvelden til å lade opp til en ny uke og til matboks laging. Alltid beredt:) Lunsjboksene for de to neste dagene består av kylling, wok grønnsaker og cashewnøtter som er krydret med masse digg! Enkelt, kjapt, sunt og godt:) just the way I like it!

Jeg har vært oppe siden kl 06.00, og er stuptrøtt. Straks natta på denne jenta. Like greit å legge seg tidlig, da jeg skal ta en løpeøkt før skolen og styrke på ettermiddagen!

Start mandagen friskt dere også :D

Med litt planlegging, så er det ikke noe vanskelig å spise sunt. Lag maten dagen før. Så mye enklere å ta med seg matboksen fra kjøleskapet, før man løper ut døra.

2 kommentarer

fitnessmil

14.10.2012 kl.22:20

HOLY MOLY!! for en herlig pannekakefest! Jeg vil være med!!

Ah, digg med super energi fra kakespising! hadde selv en rååå økt i dag etter å ha gått amok på candy king i går, virkelig! Tok så og si 1 stk muscle up for første gang!!! Og du, flink med intervallene + deilig å komme igang med teknikk og markløft igjen kan jeg tenke meg!

God natt kjære deg, super planleggingsmatpakker klargjort for en strålende uke!!! God kveld!

jaramillo

16.10.2012 kl.19:00

fitnessmil: Neste gang tar vi en pannekake og vaffel kveld :D hihi..

BRA JOBBA, med muscle up!! Du er så flink!!!:) Nå kan det bare gå oppover spreka, tror du må vise meg det engang :D

Skriv en ny kommentar

hits