Lillelørdag!

Og, den har jeg feiret også.. Med god samvittighet!? Vel, man finner alltid en grunn til å kose seg. Dessvere. Med pakke fra iherb, atkins barer i form av sjokolade og peanøtter, bankende hodepine og den berømte uka, var nok til at jeg ga etter for å spise de himmelske barENE. For nei - det ble nok ikke bare en. Så svak er jeg liksom! Blææ.. Skjerpings frk.

 

 

 

 Det å "finne" mat som er igjen å spise mens jeg venter på lønn, er faktisk ikke så ille allikevel. For jeg har jo alltids noe som jeg kan trylle fram som er sunt&godt. I dag ble det en slags "Hawaiien burger dinner" med ananas og hint av kokkos.

 "Rundstykkene" laget jeg av:

3 hvitter

1 egg

2 ss kokkosmel

3 ss bakepro

1 ts fiberhusk

Stivpisk eggehvittene sett de til siden, mens du blander sammen de andre ingrediensene.

Stek på 180g i 15-20min.

 

Jeg formet de som 2 store kladder, og dermed hadde jeg desert også. Delte rundstykket i 2, for da kunne jeg pimpe det opp med to forskjellige smaker.

 


PB2 og blåbær på den ene halvdelen.

 


Calorifree pancake syrup og blåbær på den andre halvdene.

 


Det har blitt treningsfri i dag. Bein og rumpe er helt vilt støle og med bankende hodepine, så var det ikke så mye å hente i meg i dag. Fikk meg heller en tur ute i frisk luft, før litt venninnehygge. Satser på at hodepinen forsvinner over natten med atkins barene innabords, for i morgen vil jeg ha en KANON ØKT. Bryst og triceps står på planen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits