100%

Senteret hvor jeg trener delte ut gratis PT-time. Og lett om jeg var kjapp med å hive meg på det. Jeg er nok ganske ivrig der det kommer til sjanser og muligheter hvor jeg kan lære mer, plukke opp litt tips, eller noen som kan pushe meg, eller rett og slett finpusse teknikk. Jeg føler meg ganske så alene når det kommer til treningen enkelte ganger, hvertfall her i Hamar. Det er liksom ikke så mye konkuranse her, eller noen som kan pushe meg til å gi det lille ekstra - som er så viktig. Jeg har jo utrolig lyst til å kunne trent med en PT, der jeg kunne virkelig ha presset meg og kjørt meg helt ned i kjelleren. Men, akk disse pengene.

Uansett...

Jeg har nevnt tidligere, at jeg har kuttet ned til en 3-splitt. Jeg fikk PT til å ta en kjapp titt, for å sjekke om det så greit ut. Og det gjorde det, så det var godt med et klarsignal på at jeg faktisk har litt peiling. Jeg fikk hvertfall utrolig mye ut av timen i dag, jeg var heldig som fikk være med en så flink og engasjerende PT.

 Markløft er noe jeg ikke har utført siden januar, da jeg fikk en smell i ryggen. Etter å ha kjørt et-beins markløft siden sommer, så kjente jeg at det var på tide med å ta den et skitt videre - nemmelig til den berømte markløften. Så da benyttet jeg fort sjansen til å få en ordentlig gjennomgang av markløft. Jeg synes at det er viktig å ha riktig teknikk, før jeg skal utføre øvelsene - jeg føler meg så mye tryggere da. Det gikk faktisk helt fint allerede på første sett. Og kan nå med glede ta den med inn på programmet igjen.

Ettersom denne PT-timen var litt opp til meg, så kom jeg med et ønske om vi kunne ta en beinøkt - da det er ekstra digg å trene bein når det er noen som pusher deg. Det ble en helt annen økt. enn hva jeg er vant til. Trodde innimellom at jeg skulle dø. Slitsomt, tungt - men gud så MORO! Det ble en slags sirkel, super-sett økt med:

Hacklift i smith

Utfall i smith

Eksposive utfall med kettlebells 

 Strak markløft.

Pause, også ny runde igjen. Var mer som skjelven i beina etterpå, og måtte slepe meg hjem. Denne økta er noe jeg skal ta med meg videre, for den var sinnsykt effektiv. Lett om jeg blir støl i morgen, kjenner allerede at den kommer snikende.

 

Skjelvende inn døra og skrubbsulten, måtte jeg jo ha mat. Middagen ble litt type *vitardetsomerigjenikjøleskapet*. Gud, som jeg gleder meg til lønn på fredag. Da skal jeg lage både musli og proteinbarer - så stay tuned!

 

Fullkornspita fylt med grønnsaker, litt pesto og kylling

 Min elskede havregrøt til kvelds. Med mangel på både sukrin og melk, så strødde jeg over litt kokkos for å få den litt søtere. 

2 kommentarer

Kristina - fitness og livet

10.10.2012 kl.13:59

Grøt med kokos er jo faktisk utrolig godt :D

jaramillo

10.10.2012 kl.22:04

Kristina: Ja, faktisk:) hehe.. kokos er så utrolig digg :D

Skriv en ny kommentar

hits