Up 2 u!

 

Vi er alle menneskelige, og ja iblant så gjør vi også feil. Men forhåpentligvis, så er det slik man lærer også. Vi har gode perioder og dårlige perioder, men dette er ikke fasiten på hvordan vi er som personer. Det er lett at både kosthold og trening kan gå for langt, og til slutt så handler det ikke om sunnhet og balanse. Men heller om hvor mye man løfter, og hvor lav fettprosent man har. Jeg synes det er viktig å ha et realistisk og fornuftig syn på faktisk hvorfor man trener og hvorfor man velger å spise sunt. Vi skal jo tross alt leve med kroppen vår helt til vi dør. Så hvorfor ikke behandle den kjært, ved å gi den både mosjon og sunn kost.

Nøkkelordet til et sunt og lykkelig liv vil jeg tørre å påstå er - BALANSE. Men balanse mellom hva? Jo, balanse mellom god mat - både sunt og mindre sunt. For hvem koser seg vel ikke med noe godt en gang iblant? Venner, familie, givende jobb, mosjon, helse. Rett og slett summen av hva som gir deg positiv energi.

 

  NM i fitness og bodybuilding er over, og jeg kan godt tenke meg at det er mange treningsentusiaster som virkelig ble gira etter å ha sett på dette. Det var utrolige mange flotte og imponerende atleter som stod på scenen og strålte - med god grunn!! For det å komme i on- season form krever hard jobbing, disiplin og viljestyrke. Nå er det ikke alle som synes at fitness er like fascinerende som meg, men det er helt greit. For det er ikke slik at vi alle skal ha samme interesser. Men da er det også fint at man ikke rakker ned, på de som er litt ekstreme på den fronten heller.

 

 

 

Jeg synes at en veltrent og sterk kropp er noe av det vakreste som finnes! Det er viktig å ha i bakhodet at den berømte scenekroppen heller ikke varer evig, for det er verken sunt eller normalt å ha så lav fettprosent over lengere tid. Hva er vitsen da tenker du? Vel hvor moro og lærerikt er det ikke å sette seg mål. Og nei, jeg mener fortsatt ikke at ALLE skal ha sceneformen som mål for treningen. Men uansett hvilket nivå du er på treningen så er det uansett moro å sette seg mål. Det får deg til å gi det lille ekstra, og for å utvikle deg så må du faktisk tørre å gå ut av komfort sonen din. Dette er noe av det jeg jobber med for tiden, det å utfordre meg selv på trening. Jeg må faktisk tørre å legge på mer, for det viser seg jo at jeg faktisk takler det helt fint. Man klarer mer enn hva man tror. Og skal jeg klare MITT mål, så må jeg faktisk utfordre meg enda mer.

 


Når søndagen kom var jeg ferdig med øktene mine. Kroppen var litt stiv og støl, da kunne det ikke passet bedre med en times restitusjons tur - kl. 08.30 en søndagsmorgen. The joy of being an A-person :D

 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits