Mobilblogg: I'm here!

Har litt lite blogg inspirasjon for tiden, men en liten update er vel på tide?!

Treningsuka forrige uke er vel egentlig ikke så mye å skryte av. Kroppen hang ikke helt med, sliten, trøtt, tung og på følelsen av å bli syk. Det ble en 4x4 økt, 2 styrkeøkter, og et par powerwalks - bare for å røre litt på meg. For det MÅ jeg bare. Målet er jo å få til 5 økter i uken, men når kroppen ikke helt henger med - så velger jeg å lytte til den og gi den pleie&ro. Kanskje ikke så rart at den sa litt stopp, ettersom det har vært litt mye stress i det siste. Skole, praksis, eksamen og jobb hver j***a helg siden skolestart. Gjett om det skal bli godt med litt fri nå :D

Siden jeg endelig har kommet meg hjem til trondheim nå, blir denne treningsuka litt hipst om hapst. Så derfor velger jeg å ha en "fri treningsuke" - som i mine øyne betyr at jeg ikke skal følge noe fast treningsprogram. Jeg valgte å ta en fullkroppsøkt på mandag, også rakk jeg en kjapp løpeøkt før skolen og togreisen i går. Guud, så deilig det var å starte dagen med å løpe. DET må jeg få til å skvise inn flere ganger. Eller målet er å få til det en gang i uka i første omgang. Viktig å sette seg realistiske mål, slik at det blir overkommelig :)

Dagene er booket allerede med fine folk! Jeg gleder meg til å gjøre noe koselig hver dag, og legge unna alt av skolearbeid:) Selv om det blir litt ekstra å ta igjen, når jeg kommer tilbake til Hamar. Men totally worth it :D

Jeg spiser fortsatt etter biorytme mønsteret. De siste ukene har jeg hatt egg og grønnsaker til frokost, i form av omelett. Kjempe godt og det holder meg mett lenge:) Jeg tok litt skinke imorgest, fordi det hadde mamma i kjøleskapet. Stas for en student å komme til et fult kjøleskap, med mye MAT - nam!!


Jeg fikk også øye på at det var iiisss i fryseren. Hjelp!! Hehe.. Men jeg skal bare glemme at de er der, for jeg har nemmelig tenkt å ta meg en kosedag på søndag med is og nøtter i alle slag - i sofaen med serie, film og tv-titting!

Straks er det også NORWAY OPEN, flere som skal dit?:D Jeg gleder meg stort hvertfall til å se på alle de utrolige fine atletene, som har jobbet hardt for å komme i sceneform. Fantastisk rått :)

Og ja, her dokumenteres det at man er oppe tidlig for å løpe :) hehe.. Litt småtrøtt halv 7 på morgenen, BCAA er en lifesaver enkelte ganger :)

Fortsatt god treningsuke people :D

Én kommentar

Kristina - fitness og livet

26.09.2012 kl.10:52

Flink du er som løper såå tidlig :) Imponerende :D Jepp - jeg skal på Norway Open :D

Skriv en ny kommentar

hits