Mobilblogg: Chocolate troufles

Lenge siden det har vært en update fra meg her nå! Men de siste ukene har gått veldig i ett. Skole, praksis og jobb - det har vært noe hver eneste dag. Og slikt kommer det også til å bli en god stund framover. Mao, bare stress fram mot jul. Motiverende? Nei! Er det noe rart at jeg er dødssliten de gangene jeg drar hjem til tr.heim.

Vel, selv om det er mye stress i ukene om å rekke alt. Så får jeg trent for det. Er så avhengig at det er skummelt, men for meg så handler trening mer enn bare å svette. Jeg trenger det for å klarne tankene, og for å ha overskudd og energi til hverdagens gjøremål.

Jeg har gjort om litt styrkeprogrammet mitt, og har kortet det ned til 3 økter. For så og ha 2 kondisjonsøkter ved siden av. Forrige uke hadde jeg faktisk helt styrkefri, og trente kun kondis. Gjett om det kriblet i kroppen i går etter å løfte litt igjen :D Jeg tror faktisk at jeg hadde godt av det, for jeg økte veldig mye på vektene. Og det er jo kjempegøy når det går den veien :)

Beina ble kjørt i går og rygg, skuldre og biceps ble gjort unna i dag. I morgen er planen 4x4, det gleder jeg meg til. Selv om beina er litt støle etter i går:)

Tirsdag betyr jo også grey's på tv'n. Da måtte jeg også ha noe godt å spise. Men siden det er tirsdag, så ble det noe godt av den sunne varianten:)

Inspirert av kriweb :)

2 ss hampmel
2 ss peanutmel
1 ts sukrin
1 ss caloriefree pancakesyrup (iherb)
4 dråper stevia english toffe (iherb)
1 ts kakao

Form som kuler og sett de i fryseren i 10-15 min. Utrolig digg :D

Har glemt å legge ut skryte bilde om at jeg kjørte dips med 10kg vektskive. Da følte jeg meg sterk da - girlpower ftw ;)

Fortsatt god treningsuke folkens!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits