In progress!

Vekta sniker seg sakte, men sikkert ned - og det føles godt :D Endelig! Etter et par uker med bare surr. Det å følge biorytme metoden funker faktisk kjempe bra, jeg har faktisk ikke noe søtsug eller craving på noe godt i det hele tatt. Noe så fantastisk :) Absolutt verdt å prøve ut det folkens, om du sliter med lysten på noe godt på kvelden. Enn at jeg aldri har prøvd dette før? Det ser du hvor fort vi mennesker blir vanedyr, med å gjøre samme prosessen dag etter dag. Jeg måtte jo ALLTID ha havregrøten min til frokost, men ved å spise den til kvelds - og erstatte den med proteiner og fett til frokost, så holder jeg meg mett - LENGE. Og for et matvrak som meg, så er det ganske utrolig:) Hehe..

I dag var det ryggen som skulle trenes, og det er vel lov å flexe litt. Late som man er litt sterk hvertfall ;-)

 
Øvelsene i dag ble:

Chins

Nedtrekk

Roing med z-stang

En arms kabel roing

Facepull

 

Jeg merker at jeg har tung uke på programmet, for ja det er TUNGT. Litt ekstra sliten på kveldene, men det er bare digg. For det er sånn godsliten, hvis dere skjønner? Ekstra trivelig er det på trening, når jeg har hatt selskap. Alltid mer givende å trene sammens med noen :-)

Jeg hadde tatt opp torsk fra fryseren i går, også hadde jeg noen fullkornslefser. Så da ble valget enkelt, mini torskeburgere i lefser. Det smakte DIGG!

 Enkelt, kjapt og sunt:)

 Bland sammen ønsket mengde med torsk, et egg, rødløk og krydder.

Bland det sammen godt i en maskin, form som små burgere i pannen og stek de.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits