Den første, men absolutt ikke siste!

Jeg har alltid trodd at jeg ikke likte å løpe 4x4. Fordi det virket slitsomt, derfor har jeg sjeldent hadd lange intervaller på mølla. Har som regel holdt meg til gerilja (en sjelden gang) eller bare ei løpeøkt. Men nå var det på tide å utfordre seg selv litt. Man vet jo ikke hvordan det er før man har prøvd.

Jeg ladet først opp med frokost og en "She energy drink", som faktisk ikke var så verst.

 Siden jeg ikke ante helt hvordan det var å løpe 4x4, så måtte jeg teste ut farta litt når jeg tok dragene. 1.drag ble på 12,7, 2.drag ble på 13,0 mens de to siste dragene ble på 13,3. Var hvertfall godsliten når jeg var ferdig og full av endorfiner. For en fantastisk følelse! Bestemte meg for å ta noen mageøvelser før jeg tuslet hjem igjen. Neste 4x4 økt skal jeg starte på 13,3 for så å jobbe meg oppover. Alltid viktig å være lysten på å bli bedre for HVER økt, hvis ikke så stagnerer man. Nå har jeg ikke verdens beste kondis, men da er det bare en ting å gjøre med det. Fortsett å jobbe!!! Jeg gleder meg faktisk til neste 4x4 økt, hvorfor har jeg ikke presset meg til å gjøre dette før??

Siden jeg skal jobbe rett etter skolen på mandag og tirsdag, så måtte jeg lage klar mat for de to neste dagene. Absolutt ingen unnskyldning for å kjøpe seg noe dritt mat. Med matboksene mine i veska, så vet jeg at jeg får i meg den maten kroppen min trenger. Dermed så rekker jeg ingen trening de to dagene.

 

Snart på tide å oppdatere matboksene, ser jeg! Jeg har lenge hadd lyst til å teste ut torskeburger, så det gjorde jeg i dag. Og vet dere hva? Det smakte faktisk godt, så det skal jeg lage meg en del framover. Absolutt verd å teste ut :-)

  

Siden det er søndag, så hører det med å ha desert. Siden jeg syndet med B&J is i går, men det var lørdag og da var det lov!! Lørdag er hellig, fokens!! Så da måtte det bli av den litt sunnere varianten i dag. Jeg har siklet på denne oppskriften en stund, men så at dedication kom meg i forkjøpet, hehe.. Men uansett så smakte den HIMMELSKT ♥

 

  Halv boks mager kesam

Halv boks philadelphia light

7-8 dråper stevia english toffe

1-2 tskj sukrin

Ønsket mengde kakao

1 ss PB2

Bland alt sammen og sett i fryseren i ca 1 time,

toppet over med Chocolate Syrup og blåbær ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits