Chocolate Cream!

Det geniale med casein proteinpulver, er at det blir så luftig.

  

 Smaker som sjokolade krem, helt seriøst. Hvor digg er det ikke å vite at etter en endt økt, så kan man unne seg noe så godt.. All grunn til å hoppe i treningsklærne folkens! Jeg er ferdig med uke 1 på programmet, hvor jeg har ligget på 10-15 rep. Neste uke kommer jeg til å ligge mellom 8-10 rep. Blir utrolig moro framover å se hvordan det går å periodisere treningen. Siden hver uke ikke er lik, så er jeg flink til å notere øktene mine, slik at jeg vet hvor mye jeg har løftet. Da vet jeg hvor mye jeg skal øke på vektene, slik at jeg får tatt meg helt ut.

 

Nå skal jeg straks komme meg avgårde på jobb, laget en deilig lakse salat som jeg skal spise når jeg har pause. På et sykehjem så blir det servert mye forskjellig, og ja jeg kunne ha spist maten som blir servert der. Men jeg liker best å ta med min egen mat, da vet jeg garantert at jeg spiser noe som jeg liker og som er sunn&god mat - akkurat det kroppen min trenger. Smugtittet litt på vekte i dag, selv om jeg egentlig ikke hadde planer å veie meg før tirsdag. Ble en motivasjonsboost, da jeg hadde gått ned 1,5 kg siden sist (som var ca 1 uke siden). Etter 3 dager med rett kosthold, så merker jeg allerde forandringer. Så utrolig digg!! Fortsatt et par kilo til så er jeg ned der jeg vil være, før jeg tok ferie.

Det som er så kjedelig med å kose seg å skeie ut så mye, er at man må jobbe EKSTRA mye for å komme tilbake "iform" igjen. Men ingen vits å gi seg for det - Hard work pays off!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits