Bygge Tirsdag!

Da har skoleåret offisielt startet for i år. Jeg som trodde, at jeg hadde klart å bygge meg opp litt motivasjon hvertfall i løpet av sommeren. FAIL! Etter første time var vel så og si all energi sugd ut av meg, og en hodepine kom snikende fram. Jeg skjønner ikke hva det er med meg, men det skjer så OFTE når jeg er på skolen. Jeg blir rett og slett energiløs. Men det kan vel være pga at jeg ikke er motivert for denne utdanningen, jeg skal bare fullføre for å få bacheloren min. Til neste høst begynner jeg på ny utdanning, og det skal bli spennende. Det er så mye som jeg kunne ha tenkt meg, så jeg skal virkelig gå i tenkeboksen dette halvåret :-)

 

Tilbake til hverdagen betyr matbokser. Jeg lager alltid store porsjoner slik at jeg har til lunsj på skolen. Er så lettvint å bare ta ut en boks fra kjøleskapet og legge den i veska før jeg går ut av døren.

 

 

3 bokser med karbonadedeig, tomat, rødløk og champigon!

Første økta av det nye programet er også gjennomført, triceps og skuldre ble det i dag. Må si at det ikke var helt det samme å trene uten Kristine, men jeg fikk heldigvis en god økt for det. Og ikke minst så fikk jeg et herlig kompliment fra en PT på gymmet :D Løftet litt på de vektene da, så kom hun plutselig bort til meg og spurte om jeg noen gang har tenkt på å stille? For jeg hadde en så utrolig fin fysikk, og hun trudde at jeg kunne komme langt. Hvor herlig var ikke det å høre :D hihi.. Det "verste" var at hun spurte om jeg ikke kunne tenkt meg å stille i Classic Bodybuilding, haha.. Jeg måtte le litt for meg selv! Begynner jeg å bli så stor?? Men ja, jeg tror nok at jeg har klart å bygget ganske bra siste halvåret, så nå er jeg veldig nysgjerrig på hva som skjuler seg under fettet. Planen framover nå er å være litt mer strengere på kcal, og ligge på et kcal underskudd. Jeg må ærlig si at jeg er virkelig nysgjerrig på hva som skjuler seg under der!!

 

Jeg var også så heldig å fikk en pakke fra iherb med PB2 pulver, og jeg måtte selvfølgelig prøvesmake litt. Jeg hadde kjøpt en pakke med kanel knekkebrød i Sverige, bare fordi at det er så GODT! Og det ble dette også :D Nam!!

 Tirsdag betyr også tid for Grey`s, og da er det godt å kose seg med noe godt :) Denne gangen ble det en Jordbær sorbet, friskt og godt!

 La bærene tine litt i en skål, før du mikser de sammen.

Her kan du bruke hva du vil av bær. Miks de sammen med litt sukrin og en skvett melk.

Om du vil ha litt sjokolade smak, så kan du tilsette litt kakao eller litt sjokoprotein.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits