Don`t wish for it - WORK FOR IT!

True story people! Det er seg slik at ingenting kommer gratis her livet. Verken når det gjelder å komme i form, endre livsstil eller jobb/skole sammenheng. Skal man oppnå noe, så må man faktisk være villig til å gjøre en innsats for det! 

Det er virkelig strengt tatt på tide å bli kvitt sommerkiloene!! Go, go, go - trivselsform her kommer jeg :D Kanskje flere der ute som er i samme situasjon?  

Etter en stor nedtur på mandag, så var jeg klar for en ny dag på tirsdag. Det nytter ikke å synes synd på seg selv, for da kommer man hvertfall ingen vei. Jeg viste at tirsdagen kom til å bli bra, for da skulle jeg trene med fine Kristine. Alltid motivasjon å trene med den dama :-)

Tirsdag var det beina som skulle kjøres, og det ble en moro økt med en del nye øvelser som jeg absolutt skal ha med videre. Jeg driver nemmelig å mekker mitt eget programm, hvor jeg kommer til å dele inn ukene og periodesere treningen i 3x3 intervaller. Uke 1 - lett, uke 2 - middels og uke 3 - tung. Når uke 3 er over, så starter jeg fra uke 1 igjen. Har trua på at det kan bli ganske så bra :D Siden jeg ikke har så mye peiling på egen komponerte treningsprogrammer, så skal Kristine hjelpe meg med å se over det når jeg er ferdig! Lucky me :D

 

 

Et beins markløft var en ny variant som jeg prøvde meg på. Jeg har egentlig fått frysninger av alt som heter eller har hatt med markløft å gjøre, etter at jeg fikk meg   en skikkelig trøkk i korsryggen. Men denne varianten var så absolutt en fin erstatter, og den kjentes virkelig godt i både hamstring og gluteals - som det så fint heter. Selv om man trener med relativt lette vekter, så er øvelsen virkelig tung og man får bra kontakt jevnt over hele baksida. Try it!
        

 

 

 

I dag var det en ny økt som ventet, rygg og bcieps var på planen. Vi begge kjente gårsdagens økt i beina på en god måte, og vi var enige om at det så absolutt var en god økt for oss begge :-) Det er utrolig moro å være med fitness jentene Kristine og Miriam på trening, for det er nå scene formen virkelig begynner å komme på plass. Helt utrolig at det skjer så mye forandringer fra uke til uke, og ikke minst hvor mye maten har og si for resultater. 70 % diet and 30% gym - det er så sant!! Og igjen så fikk jeg et glimt av energiske fine Benedicte - skal love deg at du blir sulten på vaffler,  når du stikker innom bloggen hennes ;-) hihi..

 

 

Fikk bestilt meg litt iherb goodies i kveld også, og jeg gleder meg til dette dukker opp i postkassen min:

 

 
  Ved å bruke koden QOS076 - så får du 5$ i avslag på din første bestilling!

4 kommentarer

Benedicte

16.08.2012 kl.00:50

IHERB<3 liker bestillingen! Tenkte å prøve meg på det sjokoladepeanøttpulveret jeg også! Det har jeg aldri prøvd ennå! Og duu, herlig innstillng på deg! Periodiseringen på treningen din blir spennende å se på! Gøy å følge en plan! Og som deg, har jeg måtte etter ryggskaden min kuttet ut markløften, men til gjengjeld har jeg også oppdaget ettbeins strakmark som en glimrende øvelse som RIVER i bakside lår og JA er tung, selv med lettere vekter + en like så utfordrende balanseøvelse spørr du meg :P Hehe!

Håper vi hopper på hverandre plutselig :D

Marianne

16.08.2012 kl.10:36

Så spennende med nytt treningsprogram, og så gøy å få hjelp med programmet av en så flott dame som Kristine! :D Kjempe herlig gjeng du har å tren med der oppe, nå har det seg vell sånn at jeg faktisk kommer til å få "bo" hos Miriam på Norway Open helgen. Gleder meg! :D

Kjempe herlig iHerb bestilling, ser mange favoritter i bestillingen. Tror jeg må betrakte meg selv som en iHerb avhengig person, det er VELDIG avhengighets skapende! ;)

jaramillo

17.08.2012 kl.09:09

Benedicte: Forelsket i iherb jeg også :D haha.. Nettshopping er så fantastisk!;) Ja, trenger en skikkelig forandring på styrkefronten nå, så det skal bli moro å se hvordan det går framover:))

Kanskje jeg ser deg i dag fine?? :D

jaramillo

17.08.2012 kl.09:13

Marianne: Ja, alltid moro å trene når man bytter programm :D Og, så absolutt kjekt med litt motivasjon og tips fra fine fitness utøvere :) hehe..

Skal bli utrolig moro å se på dere, jeg tror nesten at jeg gleder meg like mye som dere :) hehe.. Fikk heldigvis kapret meg en god plass, så kommer til å sitte på rad 6. Der skal jeg heie fram fine Team Kaliber :D Stå på nå i innspurten!!!

Og, ja.. Man blir avhengig av iherb!!:D

Skriv en ny kommentar

hits