Mobilblogg: BLÅmandag!

Jeg prøver å holde meg unna personlige saker på denne bloggen. Men akkurat i dag, så klarer jeg ikke å la være!! For jeg er sykt skuffa og lei meg.. Planen var jo å komme seg hjem til Trondheim for å ta siste året mitt. Etter å ha ventet i flere uker for å få et svar, og telefoner her og der. Så er det endelig svaret: NEI! Crap, sier jeg bare..

Så hva gjorde jeg da for å trøste meg selv? Jo, jeg trøstespiste. Jeg som var så klar for å starte uken med gode matrutiner, etter å ha lagt bak meg en god uke med både trening og kosthold. Dumt? Ja. Var det verd det? Nei. Jeg satt igjen med verdens dårligste samvittighet, det eneste fornuftige å gjøre da var på med treningstøy og "Move your ASS!".

Jeg kjørte spurtintervaller for første gang faktisk. 12x100m ble det før jeg ga meg, da jeg kjente at isen var på vei opp. Hehe...

Svett og usminka kollapset jeg i sofaen, men med litt bedre samvittighet :)

Finværet fortsetter i dag også, og hjemme her er det grilling for fult!! Deilig!

Planen framover nå, er bare å nyte siste uka mi hjemme her!!!

2 kommentarer

fitnessmil

14.08.2012 kl.16:53

ÅÅÅh, Christina kjære søte deg :) Duu, så utrolig kjedelig! Åh jeg hadde faktisk håpet å kunnet truffet deg mere om du hadde blitt i Trondheim :/ Men vetdu, blåmandagen er over, rist den bort og håper du har en ny fresh tirsdag med Kristinemaskinen og nyter siste uka her! Kanskje jeg hopper på deg en gang i uka her? Men husk ny høst, selv i Hamar, nye muligheter ;) Ha en flott dag søtelille!

jaramillo

16.08.2012 kl.00:30

fitnessmil: ER så utrolig kjedelig!!! Men jeg skal komme hjem 1 gang i måneden, det MÅ jeg bare :D Utrolige koselig å se deg i dag hvertfall :D Alltid så blid og energifull - sånne mennesker liker jeg!! :))

Skriv en ny kommentar

hits