Søndagsmodus:)

ENDELIG - så kom sola til Trondheim også! Nesten så jeg hadde glemt hvordan den så ut. Det var utrolig deilig å få litt sommerfølelse, og ikke minst kjenne litt varme & sol på denne bleike kroppen ;)

Det er søndag, og da måtte jeg jo selvfølgelig starte dagen med en god søndagsfrokost. Det er godt å unne seg litt ekstra god frokost i helgene, denne søndagen spise jeg scones. NAM! Mamma sine scones er alltid en slager. Frokost har lenge vært mitt favoritt måltid. Spesielt i helgene,er det koselig å sitte leenge rundt frokostbordet med en kopp kaffe eller te, god mat og bare skravle å kose seg. I hverdagen så bruker jeg også å stå opp ekstra tidlig for å kose meg med havregrøten min, en kopp kaffe og "God morgen Norge" på tv-skjermen. Litt me-time og terapi på morgene er så utrolig godt. Spesielt før en hektisk hverdag med skole, trening og jobb er på agendaen når man går ut døren.

 

Grove scones med sukkerfritt syltetøy.

 

Når det for engangs skyld var SÅ fint vær her hjemme, så må man jo bare være ute. Var faktisk en tur til Stjørdalen i går på shopping. Og der fant jeg jeg litt nytt treningstøy på tilbud, som jeg bare måtte ha og ikke minst trengte!! Hva betyr det? Jo, da må man teste ut det ASAP. Dro med meg ei venninne på ladestien, hvor vi jogget i skikkelig søndagsmodus. Hehe.. Og ikke nok med det, så stoppet vi innom Sponhuset for å sette oss ned å spise kanelbolle!?. Haha... Er det helg, så er det helg. Men vet du hva - siden jeg ikke hadde unnet meg noe lørdagsgodt, så spiste jeg den med GOD SAMVITTIGHET :-)

 


En stk. happy, ufotogen jente med ny Nike treningsskjorte og sko :-)

I shaken har jeg BCAA, noe jeg alltid tar før hver økt. Selv om jeg egentlig ikke kunne kalle dette ei økt akkurat.

Torsdag fikk jeg inn en joggetur på ladestien (nok en gang, hehe), og på fredag hadde  jeg ei rein beinøkt. Gud det er det LENGE siden jeg har hatt. Den kjentes for å si det sånn... Var helt skutt når jeg kom hjem!!

 

Da var det utrolig digg å krype ned i sofaen med denne herligheten:En deilig desert som man kan unne seg hvilken som helst dag i uka!

1 lite beger med yoplait vanilje 0,0% yoghurt, blandet inn med kanel.

Ønsket mengde med honningmelon og nøtteblanding.

Jeg bruker den fra rema 1000 med tørket frukt, rosiner, mandler og usaltede peanøtter.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits