Fit, fittere,fittest!

Det var utrolig moro å trene i går på Elixia, da det var en del Fitness utøvere som var på trening samtidig som meg og Kristine! Jeg måtte jo titte litt ekstra og spurte om hvordan det gikk med både treningen, mat og kcal inntaket. Det er ikke noe annet å si enn at det er så j*** fascinerende!! Fikk også endelig hilst på søte, fine Benedicte. Ei frøken som jeg håper jeg får sett mer framover også, og ikke minst spise vaffler sammen med!! :D hihi..

 


En EKTE maskin, og en wannabe maskin!!


 

Jeg blir så mektig imponert over fine maskina Kristine.  Hun presterer alltid helt fantastisk på trening - dama er laget av stål!! Jeg er så utrolig takknemmelig, for at jeg får bli med henne på trening ( til tross for mine 1000 spm, haha..). Jeg må virkelig si at jeg ser opp til denne dama ;-) Hadde jeg hatt henne som PT, DA hadde jeg blitt i form da! Så om det er noen der ute som ønsker seg en erfaren, jordnær og hjelpsom PT , så ikke nøl med å ta kontakt med hun!

Etter trening så satt både jeg, Arve, Kristine og Miriam  rundt bordet for litt påfyll. Her gikk det ned alt i får sjokolade proteinpulver, speltlomper, rosiner, riskjeks og havregrøt! Og enda mer fitness prat, herlig!!

 Det er utrolig godt å være tilbake i gode matrutiner igjen, her skal det jobbes av det som har gått OPP i løpet av sommeren. Det er skummelt dette å havne i en ond sirkel, hvor man koser seg med noe godt HVER DAG. Vel, det funker IKKE for min del.. Da går jeg fort opp! Selv om det kan være vanskelig og tøft å snu denne såkalte onde sirkelen, så er det bare noe man MÅ gjøre! Man kan faktisk fint klare og overleve til å kose seg bare en dag i uka, ikke hver dag! Da blir det også noe ekstra stas, luksus og noe man kan glede seg til etter å jobbet bra gjennom hele uka på både treningsfronten og kostholdsrutinene.

Selv om det var såkalt "Lille lørdag" i går, så klarte jeg faktisk å takke nei til is(!?) sammen med jentene i går kveld! *Klapppåskuldratilmeg* Du synes kanskje at det er litt vel strengt? Vel, jeg MÅ være streng med meg selv for å komme dit jeg ønsker. Først og fremst skal sommerkiloene av, og da kan jeg ikke takke ja til både sjokolade, is osv til alle som spør om jeg vil ha. Her hjemme til mamma så ligger det skåler fylt med både mørk sjokolade, toblerone og nøtter. Siden hun absolutt skal ha de stående framme, så gjemmer jeg de bak bilder, slik at jeg slippre å bli fristet. Haha..  "Out of sight, out of mind".

 

Planen var egentlig en beinøkt i dag på Elixia igjen, men tiden strekker ikke helt til i dag. Så skal få kjørt de enten i morgen eller på lørdag. Får se litt hva jeg rekker i dag, mulig jeg får skivset inn en joggetur på ladestien :-)

  

8 kommentarer

Silje

09.08.2012 kl.18:02

Du er da ingen wannabe maskin! Du er en ekte maskin du også! Du er jo helt rå :D

Nina

09.08.2012 kl.18:53

Synes du ser veldig bra ut jeg! Jeg er helt enigm deg, d går ikke ann å kose seg hver dag med usunn mat eller godis, da går veka raskt oppover.... Jeg må også ta av noen "sommerkilo" :( Så d er bare å starte! :)

jaramillo

09.08.2012 kl.19:28

Nina: takk :)) Uff, ja vært altfor mye kos. Er bare å bite tenna sammen og komme seg inn i gode rutiner igjen :)

jaramillo

09.08.2012 kl.19:30

Silje: Takk, søta :D på tide å komme ut av sommerferie modusen og inn i gode rutiner igjen:)

fitnessmil

12.08.2012 kl.16:33

Eyyy, du er ikke noe wannabe fitness, du har jo alt liggende til rette! Eneste som mangler er mere vafler med Benedicte :D hihihi!! Du er så søt! Håper jeg hopper på deg mere OG at du blir i Tr.heim :)

jaramillo

12.08.2012 kl.23:07

fitnessmil: Har virkelig trua på vafflene dine ass :D hehe.. Benedictes power vafler ;) Uff, ja.. Jeg vil også være her, men får vite mer i morgen. Overflytting skal ikke være enkelt gitt!! Kanskje jeg får se en stk sprudlende deg på tirsdag?:D Da skal jeg joine maskina Kristine på ei økt.

fitnessmil

13.08.2012 kl.16:01

Ahhh, jaa powerwaffles rett til muscleChristina har jeg også tro på!! Ah, jaa håper du blir værende! Og neeeii, ikke tirsdag!!! har egentlig hviledag, men kanskje jeg finner jeg på noe.... Hvis vaflene slår inn og energien kommer...

jaramillo

14.08.2012 kl.10:07

fitnessmil: hehe.. :D ser ut til at jeg MÅ ta siste året mitt i hamar.. jeg som hadde gledet meg til å komme hjem!!!! blææ... får håpe at månedene fram til mai går FORT!:) Kanskje jeg ser deg i dag da, får håpe at vaflene har gitt deg et energikick ;) hihi..

Skriv en ny kommentar

hits