Cherry love :D

Jeg skulle egentlig trene i dag, men det skjedde ikke. Lenge leve latskapen en liten stund til, før jeg setter inn støtet ;) Men kjenner jeg meg rett så må jeg nok røre litt på skrotten i morgen! Det har vært en meget behagelig dag, hvor jeg har koset meg med massasje, supersmoothie fra kvikk bar og SUSHI ♥ Herregud, som jeg elsker sushi!!

 Rakk å nyte en kaffekopp, mens jeg ventet på at det skulle bli min tur.
Det komiske var at jeg ble massasert fra ei jeg har gått på skolen med, og hun var dødsflink. Det var virkelig på tide å få løsnet opp litt i rygg og skuldre :) Nesten så jeg vurderer å bestille meg en ny time, når både lønning og stipend tikker inn.

 

Sushilove fra Kyoto ♥Etter å ha letet OVERALT i Trondheim etter diet cherry coke, så fant jeg den endelig.

Selv om en boks kostet 35 KR(!), så måtte jeg bare ha den :DOgså må jeg tilslutt takke DENNE fine jenta for noen koselig ord!! U made my day :D Utrolig moro å bli lagt merke til, selv om man føler seg som et vrak. Tusen takk ♥

4 kommentarer

Kristine Mowmow

07.08.2012 kl.19:35

Du veit at dæm har cola ZERO cherry på Meny? Å den koste 22 eller nå sånn;)

jaramillo

07.08.2012 kl.19:58

Kristine Mowmow: har dem?? Har jo vært på meny (solsiden) fler gang, men har ikke sett det.. Må begynn å dra på den på lade æ, treng påfyll av speltlompa også:)

fitnessmil

08.08.2012 kl.00:07

Næææh, så utrulig hyggelig å les Christina:-))) Og æ kjæm ikke over at æ ikke turt å kom bort te dæ! Hehe! Uansett, utrulig artig å følg med bloggen din og jobben du gjør og har foran dæ te scenen!!! Og SUSHII, d e joo såå godt! Og dæm har utrolig my godt og sunt på den kvikk bar, men irriterende dyrt, men igjen så godt! Ellers hørtes det ut som en nytelse av dag du hadd! Håpe du får en like så fin morgendag <3

jaramillo

08.08.2012 kl.10:21

fitnessmil: Er jo så moro å få høre slike flotte ord, og ikke minst motiverende :) Man vet jo liksom ikke helt hvem det er som leser bloggen, startet den jo først og fremst for min egen del :) Og har liksom ikke helt turt å sette den i dagslys gjennom FB. Men jeg burde vel kanskje ta steget og gjøre det nå, hehe :)

Gleder meg virkelig til å kunne debutere, jeg trener jo fordi at det er så utrolig moro og jeg vil lære MER om trening! Skal faktisk på elixia både i dag og kanskje i morgen, kanskje jeg får et glimt av deg da :-) Ha en fin dag!!

Skriv en ny kommentar

hits