Mobilblogg: Back on track...

And it feels good...

Endelig er jeg inn i gode matrutiner, etter en dårlig uke med både sjokolade, is og bad carbs i form av sukker, stivelse og fett!! Usj...

Kostholdet har vært bra siden lørdag og jeg merker forskjell. Levis buksa passer bedre, er vel en del vann kanskje som har sluppet. Har jeg en dårlig periode med maten, så må jeg jobbe en god stund for å bli kvitt den dårlige perioden som jeg hadde. Jeg legger fort på meg. Men noen ganger er det vanskelig å si nei, så da tar jeg en Ole Brumm og sier "Ja, takk - begge deler". Det er jo så godt der og da, men jeg angrer meg sykt mye etterpå. Men, men.. Vi alle har vel dårlige perioder iblant?

Frokosten ble en kjapp løsning da jeg måtte ut av døra ganske tidlig. En skyr og et eple. Siden jeg skulle gjøre litt ærend i byen og jeg var der en liten stund før åpningstid, så rakk jeg å kjøpe meg og nyte dagens kaffe fra Dromedar - kaffen der er insane god :-)

Da senteret endelig åpnet, så stakk jeg innom min faste helsekost butikk på Trondheim Torg - Life helsekost. Slo av en prat med mitt søte søskenbarn som var på jobb. Jeg var tom for spirulina og trengte påfyll, den er fast hver morgen hos meg. Prøvde et nytt merke denne gangen, for å se om det er noen forskjell. Superfood er så spennende, er jo så utrolig mye å velge i!


Noen som har prøvd dette merket før?:)

Deretter var det på tide med litt lunsj påfyll før en styrkeøkt og gerilja intervall med fine maskina ventet. (www.missmowmow.com). Det ble en fantastisk økt med god kontakt og krutt, det liker jeg :-) Og enda bedre ble det da en som trente der spurte om jeg også drev på med fitness. Til tross for en oppblåst kropp og et par ekstra kilo for mye på kroppen, så tar jeg det som et kompliment :-) hihi..

Kristine er i knallform og jeg gleder meg til å se henne på scenen, denne dama er laget av stål. Får alltid ny motivasjon når jeg trener med henne!

Siden jeg ikke rakk å spise havregrøten min i morgest, så tok jeg den som kvelds. Jeg er seriøst AVHENGIG av min daglige dose med havregrøt. Må ha det, bare må ha det!

Samme som alle andre dager -havregryn, 2-3 ss cottage cheese, 1 tskj chiafrø, mandler, litt skummet melk og sukrin&kanel.

I morgen tenker jeg at det blir en runde morgencardio, og mulig en styrkeøkt på kvelden. Tar det litt som det kommer. En massasje time venter på meg i morgen også, det ska bli så DIGG!! :D

6 kommentarer

fitnessmil

07.08.2012 kl.13:50

Heeei, nå måå jeg bare kommentere her, for du skjønner jeg har fulgt bloggen din, og i tillegg så jeg deg i går med Kristine på trening :-) Litt komisk egentlig, da jeg tenkte å gå bort til deg, men turte ikke! Og dere så så sabla konsentrert ut i tillegg :-) Uansett! Stå på! Og ja, Kristine tror jeg er laget av stål ja! Får jo muskler av bare å titte på apparatene virker det som...

Lovelyliller.com

07.08.2012 kl.17:12

har prøvd pureplanet sin aloe vera. de har bra markedsføring,men synes ikke produktene er bedre enn andre merker.

jaramillo

07.08.2012 kl.18:23

fitnessmil: Hei:D så utrolig koselig :)) Du skulle bare kommet bort å sagt hei :)) Snedige er at jeg også har tittet innom bloggen din også! men takk det samme, du også så utrolig konsentrert ut:) Kristine er en stor inspirasjon, en dag blir jeg også forhåpentligvis mer markert! hihi.. ER nok bare å jobbe enda hardere framover :)

jaramillo

07.08.2012 kl.18:29

Lovelyliller.com: Ja, det er nok det merket som er mest kjent :) Men litt moro å teste ut om man merker forskjell.. Er jo bare tull å kjøpe det dyreste, om det som er rimeligere gir samme effekt..

fitnessmil

07.08.2012 kl.21:40

ÆÆH, for pinglete, MEN neste gang hvis du titter innom Elixia skal jeg komme bort til deg :D hehe, vi var vel litt konsentrerte alle, men jeg smygtittet litt ekstra jeg :P hehe! Jaa, men det er iallefall spennende å følge med deg (og Kristine) mot scenen!! Skal heie ekstra på dere :)

jaramillo

08.08.2012 kl.10:25

fitnessmil: Hehe.. Treningsfolket i bobla si :) Skulle ønske at jeg også skulle stille nå, Kristine kommer til å gjøre det bra nå også - det er jeg sikker på :) Blir ikke før neste år før min del, om muskelmassen min vokser litt til og spiller på lag med meg :) hehe..

Skriv en ny kommentar

hits