Mobilblogg: Skuff...

Flere som sitter klistret foran skjermen i disse OL dager?? Så mye spennende å følge med på, sitter bare å svitsjer mellom sportene:)

Håndballjentene spilte en forferdelig kamp i kveld. starten gikk bra og jeg trodde faktisk at vi skulle greie å vinne denne, men neida...

Jeg hadde rigget neg godt til rette med proteinvaffler toppet med cottage cheese, kanel, sukkerfritt syltetøy og mandler. Smakte himmelsk godt, så dette blir nok lagd mye framover :)

Jeg startet dagen med superfood drinken min, spirulina:) Dette drikker jeg så og si hver morgen, da det gir meg både energi og en god start på dagen. Absolutt verd å prøve!!

Deretter var jeg klar for morgencardio med fine Kristine eller maskina, som jeg liker å kalle henne (missmowmow.com). Det ble en runde på ladestien og en koselig proteinpannekaka frokost hos henne! I morgen venter det en ryggøkt med denne dama, gleder meg!!! :D

Siden det faktisk regnet, så tok jeg turen innom megasun på vei hjem for å få litt sol på denne bleke kroppen. Gjorde godt for kropp&sjel:)

Har dere hatt en fin søndagskveld? :-)

2 kommentarer

Kathrine

08.08.2012 kl.10:49

Koser meg med OL om dagen selv! :)

Kunne jeg fått oppskrift på vaflene? De så, så gode ut :)

jaramillo

09.08.2012 kl.12:16

Kathrine: :D Ja, såklart!

Nok til 2 personer:

2egg
3eggehvitter
halv boks mager kesam
1 ts fiberhusk
30-40 g havremel
30-40 g kokosmasse/kokosmel
40 g proteinpulver (sjokolade eller vanilje)
1ts kardemomme
5-6 dråper stevia vanilla
4-5 ss vann

Skriv en ny kommentar

hits