Mobilblogg: Chill lørdag!

Planen var egentlig hyttetur med jentene denne helgen, men den ble dessvere avlyst! Så da valgte jeg å bruke denne lørdagen på meg selv, godt med en pust i bakken innimellom også:)

Dagen startet med verdens beste frokost, havregrøt! Blir seriøst aldri lei:) Min havregrøt består av havregryn, 1 tskj chiafrø, 2-3 ss cottage cheese eller 1 scoop proteinpulver, blåbær eller opphakkede mandler, 1 dæsj med skummet med melk og kanel&sukrin.

Stiv og støl etter gårsdagens styrkeøkt, så da passet det seg bra med å legge seg godt til rette med OL på tv'n:)

A girl gotta eat, lunsjen i dag ble kylling, egg og grønnsaker. Enkelt, sunt og godt:) Med dette i magen så var jeg klar for å hjelpe mamma med å male.

Så var det på tide med litt "me-time", en lett cardio økt opp til estenstadhytta for å løsne opp litt på en stiv kropp.

Jeg lager ofte mat når jeg er hjemme hos mamma, for da får jeg det slik som jeg vil:) jeg har fått lakse dilla i det siste, det er så godt! Middagen i dag ble ovnsbakt laks med litt pesto div krydder, søtpotet og brokkoli. Dette måltidet slår alt av junk food ned i støvlene, sånn helt seriøst!!

Resten av kvelden skal jeg bruke på å se på sex and the city, med en stor smoothie med litt 80% mørk sjokolade:) Det er jo tross alt lørdag!! Hihi...

Hva gjør dere denne lørdagskvelden?:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits