Et liv i balanse!

Det er ikke til å legge skjul på at det er mye fokus på kropp & mat om dagen. Mange streber etter å oppnå drømmekroppen, og som vi alle vet så tar det TID. Det skjer hverken av seg selv, eller over natten. Nøkkelen til drømmekroppen er kunnskap, viljestyrke, disiplin og kontinutet over en lengere tidsperiode. Men hva som er drømmekroppen, er nok forskjellig for oss alle - HELDIGVIS! For det hadde vært kjedelig om vi alle så helt like ut, ikke sant?

 

Selv er deffinisjon min på drømmekroppen slik, noe så vakkert! ♥

 Du synes kanskje at det ser litt ekstremt ut?

 Vel, det er det også. Fordi det krever at du gjør en enorm innsats på kjøkkenet og på trening.

Her snakker vi "Eat clean, train dirty".

 

Men over til overskriften "Et liv i balanse". Grunnen til at jeg skriver dette, er et håp om å kunne inspirere noen sjeler der ute til å nettopp leve et liv i balanse. En balanse mellom sunn mat og usunn mat. En balanse der man gjør trening lystbetont, ikke et ork. Etter en endt økt, så skal man sitte igjen med en mestringsfølelse, endorfiner og lysten på å trene mer - fordi det er GODT! Det finnes så utrolig mange treningsvarianter der ute, så det er bare tull å finne unnskyldninger til å droppe trening fordi det er KJEDELIG?! Finn noe som passer deg!!

Jeg prøver selv å finne en god og fornuftig balanse, mellom trening & kosthold som passer meg. Jeg trener fordi at jeg har lyst, fordi jeg liker å sette meg mål, fordi jeg synes det er morsomt, og fordi at jeg rett og slett ikke kunne sett for meg et liv uten trening. Jeg spiser sunt mesteparten av tiden, fordi jeg føler meg så mye bedre innvendig, fordi jeg får mer overskudd og fordi at jeg vet at jeg gir kroppen min alle de viktige og riktige næringsstoffene som den trenger.

MEN, jeg liker også å kose meg med usunn mat - is, sjokolade & hvetebakst ♥ NAM! Jeg har trua på at et liv i balanse, altså der man spiser sunt og koser seg LITT ekstra i helger og ferier. For etter min mening, så skal det være forskjell på helg/ferie og ukedager. Men, det betyr ikke at du skal spise 20 sjokoladeplater på ei helg. Alt med måte.

 

 

Jeg har selv gått fra å se slik ut:

 

Til slik:

 


Dette har skjedd over tid, kombinert med trening & sunn mat.

Og så klart med litt utskeielser i ferier, da man har litt lov.

Helg er helg, og ferie er ferie. Akkurat slik det burde være :-)

 

Jeg levde i en kropp hvor jeg ikke trivdes. En ungdomstid med MYE fester, fyll og usunn mat - OFTE! Som dere ser, så satt det altså sine spor på kroppen. Noe måtte gjøres!! JEg endret kostholdet og satte meg som mål om å leve i en sunn & frisk kropp, hvor jeg hadde overskudd. Jeg vil nok si at jeg har klart å nå det målet per i dag. Men igjen så er det  en liten bit til jeg er fornøyd. Jeg har skrevet tidligere jeg at jeg vil få ned fett% min, men denne jenta er altfor glad i maten sin!! Hehe...

Men akkurat nå så lever jeg etter prinsippet, et liv i balanse og trives godt med det :-) For i 2013 har denne jenta nye mål som hun skal sette, og det skal bli MITT år! Jeg gleder meg utrolig mye, og håper at dere lesere vil følge meg på veien dit. Det å sette seg mål tror jeg er viktig, både når det gjelder skole, trening og jobb. Selv om det faktisk krever, at man må gå litt ut av komfort sonen sin for å nå det. Men det er slik man vokser som menneske også. Man skal være lysten på å lære mer her i livet - for man er aldri helt utlært!  2 kommentarer

Silje

12.07.2012 kl.20:28

For en flott innlegg! :D Kunne ikke vært mer enig!

Og, DU er virkelig inspirasjon du :D Flotte deg :):)

jaramillo

12.07.2012 kl.21:08

Silje: Tusen takk, det samme sier jeg :D
Nå ble jeg glad :-)

Skriv en ny kommentar

hits