Mobilblogg: Banana love!

Mandag, og det betyr triceps & skuldre på planen:) Fikk en god økt i dag med mye energi, de øktene er så herlige!! Fikk slappet av mye i helgen, med påfyll av både søvn og mat. Det å jobbe natt også skal snu døgnet - er jammen meg ikke bare bare. For jeg har vært utrolig sliten.. 10 vakter unna ferie nå, weee!!

5 økter ble gjort forrige uke, og det tenker jeg at det blir denne uken også. Jeg trener fortsatt en 4- splitt og passer på å ha en dag med kondisjon (løping eller intervaller).

Jeg har nettopp koset meg med litt is, og ja jeg skulle ønske at jeg kunne spise B&J is eller dream is HVER dag. Men det er snart ferie, og da blir det mer enn nok av god mat, is og kos. Enn så lenge koser jeg meg med is av banan varianten - likeså godt det også :-)

Et forsøk på triceps fleks! Skjuler seg under fettlageret, hehe... En smule oppblåst i kroppen i dag, ser jo ut som en ballong!! Haha.. For et matvrak jeg er, skjerpings på den fronten ass...

Banan isen er laget av fryst banan, 1-2 ts kakao, sukrin og litt melk. Kjempe godt å ha litt oppå riskjeks også, smaker som softis i kjeks!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits