Heaven!

Aaahh.. Jeg har serist vrt i himmelen i dag,og da snakker jeg om sjokolade himmelen!♥ Det er lrdag, fri og kveldssnacks m fram p bordetog ned i magen. I kveld var Bounty Sjokolade som mtte testes ut. N sitter jeg her med tidenes mageknip - for det kan vist bli litt for mye av det gode innimellom. Dooh! Men absolutt verd det.



Dette trenger du:

Kokosmelk

2 ss kaldpresset kokosolje (fes kjpt p helsekosten)

2 ss sukrinmelis.

150-200 g kokosmasse (fes kjpt i helsekost eller i matbutikken)

200-300 g mrksjokolade.

Sett kokosmelken i kjleskapet dagen fr, og bruk den delen som er blitt stivnet. Men ikke ndvendig. Bruk ca 3/4 av boksen. ( Mine ble litt klissete, da jeg brukte litt for mye kokosmelk.) Smelt kokosmelken sammen med 2 store ss kaldpresset kokosolje. Rr s inn sukrinmelis, deretter kokosen.

Hell rren over i en ildfast form med plastfolie i bunnen, sett den i kjleskapet til den har stivnet, ca 1-2 timer. Del massen s opp i biter eller rull de som kuler, dette velger du selv. Dette blir en ganske stor oppskrift, s jeg fryste ned over halvparten.

Smelt sjokoladen og dypp bitene oppi, nr du har gjort dette s setter du de inn i kjleskapet igjen til de har stivnet :-)

Spis & Nyt ♥

Hviste du at kokosolje er bra for forbrenningen? Les mer om det HER



4 kommentarer

Silje

07.07.2012 kl.23:41

h. S digg!! :D

jaramillo

07.07.2012 kl.23:54

Silje: Farlig godt :) Vanskelig stoppe.. hehe..

Kristin

09.07.2012 kl.09:05

kjre deg... <3 2-300gram sukkerfri sjokolade? hellooo mageknip! men digg er det <3

jaramillo

09.07.2012 kl.10:04

Kristin: :D Hehe, spiste ikke opp alt da.. Det er sjokolade til dekke hele oppskriften, jeg fryste ned en god del :)

Skriv en ny kommentar

hits