Heaven!

Aaahh.. Jeg har seriøst vært i himmelen i dag, og da snakker jeg om sjokolade himmelen! ♥ Det er lørdag, fri og kveldssnacks må fram på bordet og ned i magen. I kveld var Bounty Sjokolade som måtte testes ut. Nå sitter jeg her med tidenes mageknip - for det kan vist bli litt for mye av det gode innimellom. Dooh! Men absolutt verd det.

 

 



Dette trenger du:

Kokosmelk

2 ss kaldpresset kokosolje (fåes kjøpt på helsekosten)

2 ss sukrinmelis.

150-200 g kokosmasse (fåes kjøpt i helsekost eller i matbutikken)

200-300 g mørksjokolade.

 

Sett kokosmelken i kjøleskapet dagen før, og bruk den delen som er blitt stivnet. Men ikke nødvendig. Bruk ca 3/4 av boksen. ( Mine ble litt klissete, da jeg brukte litt for mye kokosmelk.) Smelt kokosmelken sammen med 2 store ss kaldpresset kokosolje. Rør så inn sukrinmelis, deretter kokosen.

 Hell røren over i en ildfast form med plastfolie i bunnen, sett den  i kjøleskapet til den har stivnet, ca 1-2 timer. Del massen så opp i biter eller rull de som kuler, dette velger du selv. Dette blir en ganske stor oppskrift, så jeg fryste ned over halvparten.

Smelt sjokoladen og dypp bitene oppi, når du har gjort dette så setter du de inn i kjøleskapet igjen til de har stivnet :-)

Spis & Nyt ♥

 

Hviste du at kokosolje er bra for forbrenningen? Les mer om det HER

 

 



4 kommentarer

Silje

07.07.2012 kl.23:41

ååh. Såå digg!! :D

jaramillo

07.07.2012 kl.23:54

Silje: Farlig godt :) Vanskelig å stoppe.. hehe..

Kristin

09.07.2012 kl.09:05

kjææære deg... <3 2-300gram sukkerfri sjokolade? hellooo mageknip! men digg er det <3

jaramillo

09.07.2012 kl.10:04

Kristin: :D Hehe, spiste ikke opp alt da.. Det er sjokolade til å dekke hele oppskriften, jeg fryste ned en god del :)

Skriv en ny kommentar

hits