Take me home!

Vel, da er første del av ferien over. Jeg sitter på toget og har allerede hjemlengsel :( Dagene har gått så fort mens jeg har vært hjemme, skulla ha gjort så mye mer - men tiden har liksom ikke strekt til.

Litt ekstra cm og kg, har også sneket seg på. Men nå skal det utrolig lite til før jeg legger på meg, og hvertfall når jeg spiser litt annerledes enn det jeg er vant til i hverdagen. Blir liksom litt ekstra kosemat, og nå føler jeg meg helt jævlig. Vuggende blubbe kan man vel kalle det.. Nå håper jeg og satser på at det meste er vann, og at jeg føler meg mer vel innen en ukes tid når jeg får kommet inn i mine egne rutiner - for nå er det jobbing i 3 uker og da er det hverdag ikke ferie. Men som sagt sjarmen med ferie er faktisk å leve litt ;-)

Jeg jobber med å komme meg i en trivselsform. Målet er å få ned fettprosenten, men menneskelig som jeg er så har jeg også både gode og dårlige perioder - som ødelegger for det jeg har lagt inn en innsats i. Det verste er vel de periodene der jeg spiser mye sukker, for jeg er flink til å spise hovedmåltidene mine. Men enkelte ganger blir det ekstra små desserter mellom dem, som ikke er så veldig bra akkurat. Spiser du sukker, så får du bare mer cravings for sukker. Så derfor holder jeg meg unna det, selv om jeg går på en is smell nå og da!

Hamstring flex - som begynner å komme seg under fettet! Men fortsatt en del arbeid gjenstår...

Blir liksom ikke noe mindra gira av å lese alle fitnessbloggene, og følge så mange fine jenter inn mot en sceneform! Girlpower ;-) Før jeg vet ordet av det, så er det finally min tur!!

10 MÅNEDER TIL FØRSTE KONKURANSE!!

Men en del bygging SKAL skje før den tid :-)

3 kommentarer

kul tatto ♥♥♥

Kristin

01.07.2012 kl.09:49

HOLY SHAT! :D kan ikke jeg få den fine hamstringen din :)

jaramillo

01.07.2012 kl.22:53

Kristin: Snille du! :-)

Skriv en ny kommentar

hits