Mobilblogg: Love it!

Hip-thrust er en øvelse jeg har blitt forelsket i :D den er også med i det nye programmet, har aldri gjort det før - så er moro med nye øvelser. Siden den var litt ukjent for meg, så har jeg startet rolig. I dag kjørte jeg 80kg på siste settet og det var "lett", så neste gang skal jeg prøve meg på 100kg:)

Favoritt etter trening, knuste riskjeks og sjokolade proteinpulver - viktig å fylle opp lagrene med raske karbohydrater og proteiner etter ei økt.

Det er alltid litt ekstra kos å komme hjem, og da spiser jeg litt ekstra enkelte dager. Mamma hadde selvfølgelig både dream is og ben & jerrys i fryseren. I går, etter å ha sett og luktet på de i 5 dager - så tok min viljestyrke slutt! Jeg bare MÅTTE ha:) selv om jeg liker å spise sunt, så har jeg mine utskeielser en gang i blant jeg også! I kveld har jeg planer om å drikke vin. What a weekend - is og vin på ei helg :-) ikke hverdagskost for denne jenta!

2 kommentarer

Renate Barstad

16.06.2012 kl.18:35

Kjenner følelsen når det kommer til dream is altså... Har levd på det nesten hele uken! Det er jo så innmari godt! Tror faktisk jeg kunne levd på det. haha

Ha en fin helg :D

jaramillo

25.06.2012 kl.16:00

Renate Barstad: Lett om jeg også kunne ha levd på det:)

Skriv en ny kommentar

hits