Mobilblogg: Stay Healthy!

For å spise sunt, så krever det at man har innarbeidet seg gode rutiner og at man faktisk VIL det. Jeg liker å spise sunt fordi jeg føler meg mye bedre, enn om jeg ikke skulle ha gjort det. Det er sjeldent du ser meg spise en burger fra mc donalds, for å si det sånn. Ja, jeg kan spise det hvis jeg vil. Det er ingen som bestemmer hva jeg skal spise. Men bare tanken av at jeg skulle trykke i meg en stor feit burger gjør meg kvalm!! Ja, takk til hjemmelaget mat sier jeg bare :) smaker myyye bedre, og da vet man faktisk hva man putter i seg! Jeg går ut og spiser en gang i blant jeg også, da er det sushi som gjelder for denne jenta :)) (mesteparten hvertfall, hehe..)

Jeg har fått fylt opp kjøleskapet hjemme til mamma med både frukt/grønt, kylling/kjøtt/fisk, cc - rett og slett den maten jeg spiser til vanlig, slik at jeg også har gode rutiner når jeg er hjemme på besøk. ( besøk nå, men forhåpentligvis home for good any time! )

Lunsjen i dag, strimlet svinekjøtt med masse grønt:)

Middag: stekt champignon og rødløk, salat, tunfisk og egg!

Fikk til ei økt på gamle gymmet mitt i går og en gåtur med bestis:) håpløst å sitte inne å skrive hele dagen.. I kveld blir det ryggen, som skal få kjørt seg. Da også med en treningspartner, så håper forhåpentligvis å ha litt mer krutt i kroppen i dag enn i går. Litt stressa hjemme eksamen kropp, kan man vel si!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits